Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is nehezen megy az ismerkedés 2 gyerekkel? Az a baj hogy nem nagyon van segítségem sem. Egyszer nálam egyszer az apjuknál vannak a gyerekek. Kicsik még. Ráadásul 12 órában dolgozok.
Az neked miért jó, ha az egész férfinemet gyerekgyűlölő, szexvezérelt pszichopatának állítod be?
Te nem ismersz gyerekszerető férfit. Rendben, elhiszem. Nem is csoda, hogy ilyen lettél.
De ettől még nagyjából annyian akarnak családot, mint a nők.
50. Aha és azért adják be döntő többségében anyák a válókeresetet, mert a férfiak annyira élvezik, és elkötelezettek a gyereknevelés mellet......
Persze ha nem akarom én se látom hogy ez a helyzet azért van, mert a férfiak nem akarják ezt annyira.
nem jó, nem szép.
De a helyzet ettől még ez.
53#
Az én párom kimondottan szeretne gyereket. Nem is egyet. Akkor most ő csak megjátsza hogy szeretne?
54# Nem jásza meg. Viszont ahogy 56# is írja valahogy váláskor már nem fontos a gyerek.
🤔
Vajón azért mert kamuzott az illető? Vagy szerinted ez a szeretett?
Ha azt mondom hogy 33% nem szeretne gyereket, további 33% nem alkalmas rá. Vagy csak kamuzza hogy akar. És a maradék 33%az aki alkalmas is meg akar is. Azt úgy tudod értelmezni?
Ez nem mindegyik férfire igaz. Az én exférjemre sem, pedig nem véletlenül váltam el tőle. De olyan családot is ismerek, ahol a nő lépett le. Meg olyat is, ahol sajnos mindkettő és a nagymamánál felejtették.
Sokan nem is ismerik magukat, akkor hogyan hozhatnának felelős döntést. Felesleges ilyen elméleteket gyártani, hogy nők vs. férfiak, ez nem verseny. A nők vannak többet a gyerekkel, aztán azért kötődnek jobban hozzá általában és azért marad náluk. Nem azért, mert ők jobban akarták. Az meg, hogy sokan panaszkodnak a gyerektartásra, a magyar mentalitásnak meg a sértettségnek is szól. Hányan vannak, akik a barátaik előtt, hol büszkék a gyerekükre, hol szidják az exet, hogy pénzéhes. Nincs az emberekben semmi logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!