Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is nehezen megy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is nehezen megy az ismerkedés 2 gyerekkel? Az a baj hogy nem nagyon van segítségem sem. Egyszer nálam egyszer az apjuknál vannak a gyerekek. Kicsik még. Ráadásul 12 órában dolgozok.

Figyelt kérdés
Van, volt valaki akinek nem tetszik hogy ritkán érek rá. Mert pl betegek a gyerekek időnként. Így nem tudtunk találkozni még sajnos. Pedig nagyon szeretnék vele találkozni.Mit tanácsoltok? Hogy könnyebb legyen ismerkedni. Sajnos tényleg nem sok időm van de azért van időm. De a gyerekek miatt kevesebb. ki hogy csinálja? Bébiszitterre nincs pénzem. Barátnőim nincsenek. Anyukám van csak de ő beteg. Testvérem messze lakik. Főleg ha messzebb lakik akivel találkoznék akkor még nehezebb összehozni a találkozót.
2022. szept. 27. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
83%

akkoriban még volt eszük az embereknek

Eszük nem volt több, mint most. Választásuk nem volt elválni. Mármint a nőknek, gyerekkel.

Gyerekkel elvált nőként gyerekes elvált apával érdemes ismerkedni.

2022. szept. 27. 15:27
 12/64 anonim ***** válasza:
92%

Ezt olvasva azon gondolkodtam, hogy minek kell a kérdezőnek egy férfi. Nincs elég baja már így is?

2022. szept. 27. 15:29
 13/64 anonim ***** válasza:
31%

Hát bennem felvet pár kérdést eme dolog,de azt itt nem írnám le így is sokan támadnak… Csak azt nem értem miért? Mi jogon?

Fel a fejjel mindenre van megoldás csak meg kell találni…

2022. szept. 27. 15:31
 14/64 anonim ***** válasza:
88%

10#

Igen tiltsuk be, aztán mikor apuka belógatja több helyre amíg anyuka otthon van a gyerekkel azt a nőnek be kell nyalnia. Na meg mit nem. Azért lássuk be azt is, hogy nagyon sok esetben a férfi is rendesen rátesz egy lapáttal hogy válás legyen.

2022. szept. 27. 15:32
 15/64 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező.

Én is megtaláltam gyerekkel a páromat. Amíg kicsi volt addig azért annyira nem erőltettem a dolgot, de idővel én is elkezdtem újra ismerkedni. Viszont az elején nem vittem magammal a gyereket. Ez nálunk 3 hét volt, utána a párom mondta hogy szeretné mostmár megismerni. Én tényleg nagyon szerencsés voltam, mert nagyon hamar egy hullámhosszra találtak ők is.

Viszont ehhez tényleg az kelk, hogy olyan férfivel ismerkedj, aki el tudja fogadni, hogy van gyereked, és szereti is a gyerekeket.

2022. szept. 27. 15:37
 16/64 anonim ***** válasza:
0%

14: egyenjogúság van, a nő ugyanúgy félredughat ha úgy van kedve. Persze azért egy normális házasságban nem azon versenyeznek h ki dug félre. Ha nem lehetne elválni, ha nem egy ilyen "kommersz" eldobható dolog lenne a házasság jobban megbecsülnék a felek.

Egyébként itt van leírva feketén fehéren h miért szívás elválni de ti azért bizonygatjátok h de jól van az úgy. Még véletlenül sem a probléma okait szüntetnétek meg hanem a tüneteket kezelni meg közbe siránkozni h jajj de sz . r az élet.

2022. szept. 27. 15:38
 17/64 anonim ***** válasza:
95%

16#

Nálam pl nem lehetett megoldani. Megcsalt, erre nincs magyarázat. És mindezt úgy, hogy a terhesség alatt is vokt szex, és a szülés után is volt szex. Az hogy a felszedett kilókat( ami nem volt sok) nem tudtam egy hónap alatt leizzadni, és hipp hopp visszafeszesíteni a bőrőmet, az nem jogosította fel a félredugás.. ra. Mit kellett volna ezen beszélgetni, és negoldani?

2022. szept. 27. 16:02
 18/64 anonim ***** válasza:
15%

“ nem azért mert te annyira visszacsúsztál a ranglétrán”

Azért is, tetszik nem tetszik két gyerektől egy nő kevesebbet ér.

(Az elvált gyerekes férfiak is nyilván.)

2022. szept. 27. 16:02
 19/64 anonim ***** válasza:
81%

Kevesebbet ér? Milyen preferenciarendszerben?

Nekem kimondottan az elvált, gyerekkel rendelkező férfiak voltak a ranglétra tetején amikor egy gyerekes elvált nőként társat kerestem.

2022. szept. 27. 16:04
 20/64 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer nálam egyszer az apjuknál vannak a gyerekek."

Hát akkor akkor kell találkozni, amikor meggyógyultak és épp az apjuknál vannak. Addig ki kell bírni :D

2022. szept. 27. 16:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!