Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is nehezen megy az ismerkedés 2 gyerekkel? Az a baj hogy nem nagyon van segítségem sem. Egyszer nálam egyszer az apjuknál vannak a gyerekek. Kicsik még. Ráadásul 12 órában dolgozok.
40#
Hol van ez írva? Én azt kérdeztem hogy miért mindig az egyedülálló anyák vannak savazva? Az a férfi aki nemzette a gyereket az miért nem?
Holott ő is gyerekes szülő. Jaa, hogy a legtöbb szarik rá és nem veszi ki a részét ebből. De ezekután is az anyák a rosszak🤣😂
42#, mesélj még... nálunk a férjem volt oda meg vissza, hogy legyen már gyerek. Én még vártam volna legalább 2-3 évet. És sok olyat ismerek ahol a férfi akarja jobban vagy minimum ugyanannyira.
Ezt az elmeroggyanást, hogy MIMDIG kierőszakolják a nők a gyereket eddig csak itt olvastam.
Egy jó barátnőm úgy látszik válni fog emiatt. Megbeszélték anno 7 éve, hogy nem lesz gyerek, 3 éve házasok. A férj 2 éve mégiscsak szeretne gyereket. Lassan naponta téma ez náluk..
Nem kell értened, ez a gyakori.
Ide sok olyan elmeroggyant ír, akinek 30 felett egy randi se jött össze, és kitölti az életük, hogy gyűlölik a nőket.
Amúgy meg nem kell velük foglalkozni.
33 évesen váltam, két gyerekkel, és egy gyárban toltam három szakban, hogy el tudjam őket tartani. Anyám segített felügyelni őket, egy utcában lakunk. Ráadásul szép meg fittnesscica se vagyok. A gyk népe azt írta volna, hogy dugatlanul fogok meghalni.
Ehhez képest kikerült Facebook-ra, hogy elváltam, és sorban álltak a pasik, akik azt hitték, hogy egy kis szexre bármikor kapható vagyok. Nem győztem törölni az üzeneteket. Természetesen ismerősök és kollégák közt is volt jelentkező.
Nem játszom a szentet, egy idő után hiányzott a szex. Egy ideje kerülgetett egy srác, aki a közelben lakott. Nagyon jól nézett ki, fiatalabb is, gondoltam szexre pont jó, úgyse lesz semmi komoly. Amikor a gyerekek suliban és oviban voltak, vagy az apjuknál, gyorsan rácsörögtem, és átjött. Rövidre zárom: 8 éve együtt vagyunk, 6 éve a férjem, van egy közös gyerek.
"38#
És a férfiak? Ők miért nem hibásak ebben sosem? Ha nem akarnak gyereket miért derogál nekik gumit húzni?"
Nem a férfit hajtja az ösztön, hogy gyereke legyen, a férfiak nagy része soha nem válallna gyereket, ha a nő nem rágná a fülét. Persze hirtelen most mindenki ismerni fog legalább 2 olyat, aki igenis naaagyon naaagyon akarja, de mind tudjuk, hogy ez csak kamu.
49. "Nézz be egy társkeresőbe, sok gyereket tervező férfi van."
Sok olyan férfi van aki, azt hazudja hogy gyereket tervez.
Tudják hogy a nők ezt akarják hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!