Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is nehezen megy az ismerkedés 2 gyerekkel? Az a baj hogy nem nagyon van segítségem sem. Egyszer nálam egyszer az apjuknál vannak a gyerekek. Kicsik még. Ráadásul 12 órában dolgozok.
32. Oké a férfiak mindig rosszak.
Csak azt tudnám hogy akkor minek házadótok meg velük. Csináltok nekik gyereket. Váltok el. Majd házasodtok meg megint?
Ha olyan rosszak vagyunk, mint ahogy most folyik ki a médiából akkor minek?
Te írtad, hogy a nők egy kapcsolatot már elbsztak. Én viszont nem írtam, hogy a férfiak rosszak. Ha alapvetően rosszak lennének, nem mennénk hozzátok és nem szülnénk nektek gyereket. Én legalább is biztosan nem. Rászorulva soha nem voltam senkire.
Most folyik ki a médiából? Szelektálj a csatornáid közül szerintem.
Nekem tévém sincs. Laptopon szoktam filmet nézni. Bevált.
Sokan nem értik meg, hogy egy kapcsolat is változik. Attól, hogy a volt férjemmel elváltunk, még nem fogom xarnak beállítani az együtt töltött 13 évet. Őt se fogom elmondani minden féregnek. Az utolsó időszak volt pocsék, az az egy év viszont elég volt váláshoz. Mint amikor súlyos beteg egy rokonod, és amikor meghal, akkor meggyászolod, megsiratod és hiányzik is, de tudod, hogy neki is így volt a legjobb. De ettől nem kezdesz el úgy gondolni rá, hogy mindig is rákos volt és pépeset evett. Bocs, ha morbid voltam.
38#
És a férfiak? Ők miért nem hibásak ebben sosem? Ha nem akarnak gyereket miért derogál nekik gumit húzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!