Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is nehezen megy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is nehezen megy az ismerkedés 2 gyerekkel? Az a baj hogy nem nagyon van segítségem sem. Egyszer nálam egyszer az apjuknál vannak a gyerekek. Kicsik még. Ráadásul 12 órában dolgozok.

Figyelt kérdés
Van, volt valaki akinek nem tetszik hogy ritkán érek rá. Mert pl betegek a gyerekek időnként. Így nem tudtunk találkozni még sajnos. Pedig nagyon szeretnék vele találkozni.Mit tanácsoltok? Hogy könnyebb legyen ismerkedni. Sajnos tényleg nem sok időm van de azért van időm. De a gyerekek miatt kevesebb. ki hogy csinálja? Bébiszitterre nincs pénzem. Barátnőim nincsenek. Anyukám van csak de ő beteg. Testvérem messze lakik. Főleg ha messzebb lakik akivel találkoznék akkor még nehezebb összehozni a találkozót.
2022. szept. 27. 14:23
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
8%
Minek akarsz férfit? Lehúzni pénzzel ?
2022. szept. 27. 14:32
 2/64 A kérdező kommentje:
De vicces.. nem. Társat keresek
2022. szept. 27. 14:36
 3/64 anonim ***** válasza:
11%

"Társat keresek"

Jól nézel ki? Ha megcsúnyúltál, akkor viszont sok szerencsét hozzá két gyerekkel. Legközelebb válassz jól elsőre, ha már ennyit válogattok és papíron ilyen fantasztikus emberismerők vagytok... Gyerekkel a lista legvégére lökted magad. Viseld a következményeit.

2022. szept. 27. 14:52
 4/64 anonim ***** válasza:
100%

Most gonosz leszek, de szerintem ezt akkor most egy kicsit hanyagold, amíg a gyerekek nagyobbak lesznek.

Ha egy randit nem tudsz összehozni, hogy szeretnél kapcsolatot?

Eleve minek szórakozol olyannal, aki messzebb lakik? Egy évben egyszer összefuttok? Vagy reálisan nézve szerinted hogy lesz ebből kapcsolat?

Sajnos addig nem sok esélyed van, amíg nem tudod megoldani a gyerekfelügyeletet. Egy kapcsolathoz idő kell, csak ti ketten, egymást kell megismerni. Ez nem megy úgy, hogy ha nem tudsz a gyerekek nélkül elmenni egy pár órára. Az kevés, hogy levelezgettek meg telefonálgattok. Azt meg nem sokan fogadják el, hogy első randi a játszótéren, miközben fél szemmel a gyerekeket nézed.

2022. szept. 27. 14:59
 5/64 anonim ***** válasza:
81%

Legközelebb válassz jól elsőre

Micsoda jó tanács! Érdemes megfogadni! Én meg 20 éves akarok lenni, 175 magas és hosszú combú. Majd legközelebb.

2022. szept. 27. 15:04
 6/64 anonim ***** válasza:
86%

3# az a bajod, hogy neked nincs gyereked de még így se kellesz egy nőnek? Fájó pont lehet.

Kérdező.

Ki vigyáz rájuk ameddig te dolgozol?

Mért nem akkora szervezitek a találkozót amikor a gyerekek az apjukkal vannak?

Még nem is találkoztatok, de már vannak surlódások? Biztosan jo ötlet egy olyan emberrel ismerkedni aki messze lakik?

2 gyerekkel maradtál, az ismerkedés sokkal nehezebb lesz, és nem azért mert te annyira visszacsúsztál a ranglétrán, hanem azért mert a gyerekeket is nézned kell.

2022. szept. 27. 15:11
 7/64 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt a tanácsot tudom adni neked mint egy jóbarátomnak aki heti 60 órát dolgozik ezért mivel folyton lemondja a randikat, a nők egy idő után lekoptatják. Pedig sportos, jóképű, és egy csomó pénze van.. neki is azt mondtam, minek neked nő? Mit csinálnátok, ha most heti 1 randira sincs 3-4 órád?

Kérdező, sztem is várj néhány évet, mire a gyerekek suliba mennek, utána sztem vmivel több időd lesz, legalábbis hétköznap. De a legtöbb helyen úgy oldják meg h egyik hétvégén apánál van a gyerek másik hétvégén anyánál. Ez nálad nem játszik? Nyilván, amelyik hétvégén nincs otthon a gyerekek, van idő randizni.

2022. szept. 27. 15:11
 8/64 anonim ***** válasza:
14%

Nem. Egyszeruen gyerekes nokkel keves hulye all le. Az mar tenyleg az alja...

2022. szept. 27. 15:15
 9/64 anonim ***** válasza:
85%

8#

Igen? Hát én nem ezt veszem észre.

Köszönjük szépen mi nagyon jól megvagyunk a párommal, és nem érzem azt hogy mi a legaljábbak lennénk.😉

2022. szept. 27. 15:23
 10/64 anonim ***** válasza:
5%

Én férfiként sajnálom a gyerekes nőket de nem vagyok szeretetszolgálat sajnos. Ha rajtam múlna, én betiltanám a válást, mint régen, akkoriban még volt eszük az embereknek, csak aztán jött a kommunizmus. A kommunizmusban meg egyetlen cél volt, h minél több kiszolgáltatott nő legyen = olcsó munkaerő egy gyárba.

Bár egyébként a vicc az, hogy a sok neobolsevik, neoliberális meg kapitalista agymosásnak hála már maguk a nők is arra szavaznának, hogy legyen legális a válás. Szóval én már tényleg, tényleg nem tudok segíteni rajtuk így.

2022. szept. 27. 15:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!