Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság a fiatal nőktől már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a fiatal nőktől már tényleg irreális elvárás hogy akár egy palacsintával meglepjenek a közös esti filmezéshez?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 18:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
6%
Mosogatni nem tudnak nem ám még palacsintat csinálni..
2022. szept. 25. 18:50
 12/20 anonim ***** válasza:
12%
Az igazat írókat miért pontoztátok le?
2022. szept. 25. 19:00
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Igen, az. Ha elvárják, én sem csinálom.

A párom hoz haza alapanyagokat, ha akar valami különlegeset, valami italt (ételtől függően bort, likőrt, forrócsoki port, valami különleges kávét) és kijön velem a konyhába, ott együtt megsütjük, közben elkortyoljuk az italt, beszélgetünk, aztán bevisszük filmezni.

Lófsz sem járna neki, ha rám parancsolna, hogy legyen vacsi az esti filmhez. Nem vagyok cseléd, a társa vagyok, nekem is ugyanannyi megcsinálni, mint neki.

2022. szept. 25. 19:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Palacsintát nem csinálok, de gofrit, mikrós sütit, tejes pitét, stb igen. Persze nem pont este állok neki, nem fogok 6-7 órakor tésztát kavarni.
2022. szept. 25. 19:35
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Mert vekony csinos fitneszes nok kellenek a pasiknak, ugyhogy liszt nincs is otthon. Ne almondjon rantott husrol, porkoltrol nokedlivel, almas piterol es palacsintarol. De csinal a csaj salatat, smoothiet, zabkását és quinoat. Sajnalom de valaszthatsz.
2022. szept. 25. 20:06
 16/20 anonim ***** válasza:
8%
Ettől a filmezéstől is ki tudok akadni (akárcsak a programozástól).
2022. szept. 25. 20:45
 17/20 anonim ***** válasza:
98%
Manapság tényleg irreális elvárás, hogyha egy férfi megkíván egy ételt emelje meg a valagát és csinálja meg magának?
2022. szept. 25. 21:14
 18/20 anonim ***** válasza:
92%

Mármint mindkét kezed vállig gipszben van? Mert akkor a fenekedet is kitörlöm helyetted.

Minden más esetben meghozhatod életed legnehezebb döntését. Lemondasz a palacsintáról, vagy húzol a konyhába sütni.

2022. szept. 25. 23:14
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

Mi a baj a filmezéssel/programozással?

Na jó, a filmezés nekem sem olyan érdekes időtöltés, de a programok eléggé fontosak. Most jobb otthon punnyadni?

2022. szept. 26. 00:10
 20/20 anonim ***** válasza:
92%
Ha ezt kölcsönösen megtennéd érte, reális elvárás. Ha nem, akkor irreális, hogy beküldenéd a konyhába, csak azért, merr "ő a nő, bammeg", kiv. ha cserébe eltartod.
2022. szept. 26. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!