Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a fiatal nőktől már tényleg irreális elvárás hogy akár egy palacsintával meglepjenek a közös esti filmezéshez?
Igen, az. Ha elvárják, én sem csinálom.
A párom hoz haza alapanyagokat, ha akar valami különlegeset, valami italt (ételtől függően bort, likőrt, forrócsoki port, valami különleges kávét) és kijön velem a konyhába, ott együtt megsütjük, közben elkortyoljuk az italt, beszélgetünk, aztán bevisszük filmezni.
Lófsz sem járna neki, ha rám parancsolna, hogy legyen vacsi az esti filmhez. Nem vagyok cseléd, a társa vagyok, nekem is ugyanannyi megcsinálni, mint neki.
Mármint mindkét kezed vállig gipszben van? Mert akkor a fenekedet is kitörlöm helyetted.
Minden más esetben meghozhatod életed legnehezebb döntését. Lemondasz a palacsintáról, vagy húzol a konyhába sütni.
Mi a baj a filmezéssel/programozással?
Na jó, a filmezés nekem sem olyan érdekes időtöltés, de a programok eléggé fontosak. Most jobb otthon punnyadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!