Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az irreális randi "nem jön el, közbejött valami" - fóbiám legyőzése érdekében?
Figyelt kérdés
Falun lakok, és ha randit beszélek le valakivel, mindig én kell utazzak több kilométert a környező városokba. Én vagyok a férfi, nem is várom el másképp... Egyszer egyik lány akkor csengetett, mikor már a buszmegállóban voltam. Épp hogy nem indultam el, akkor mondta, hogy valami közbejött, nem lesz jó. Azóta mindig, ha Tinderen vagy ilyen oldalakon egyeztetek valakivel, az utolsó percig azon aggódok, hogy mi lesz, ha nem fog eljönni. Bebuszozok több mint 30 (vagy 60) kilométert, és a végén kiderül, hogy átvert, csak hogy jól kiröhöghessen. Egész úton emiatt idegeskedek, sőt már előtte való nap(ok)ban. Nem, még nem történt ilyen, csak az az 1 eset, az épp időben, de azóta is emiatt parázok, hogyha valakinek akkor jön közbe valaki, amikor én már beutaztam? Jól megszívatott, én meg üljek egyedül a városba, míg jön a hazafelé tartó busz? Az nagyon kínos lenne. Ne jöjjön senki azzal, hogy hány éves vagyok, meg hogy miért nincs autóm (mert van jogsim, de amúgy autóval is hasonló kínos randi lenne). Mit tegyek? Más mit tett, ha ilyen fordult elő?2021. jún. 30. 09:58
1/4 anonim válasza:
nézd ki, hogy mit lehet az adott városban csinálni egyedül, amivel el tudod ütni az időt, ha megint átvernének
2/4 anonim válasza:
Ezek sajnos az internetes ismerkedés velejárói. Én még úgy is sokszor jártam annak idején, hogy ott vártam, vártam, vártam a randi helyszínén és egyszerűen nem jött. Aztán amikor próbáltam felhívni, föl se vette, és később sem, soha többé. Ehhez képest te nagyon korrekt csajokat fogtál ki eddig.
3/4 anonim válasza:
De hát még át se vertek... a csaj is lemondta, lehet tényleg közbejött valami. Amúgy meg idegen emberek, simán kifoghatsz suttyókat, akik átejtenek, nem kéne ezt ennyire magadra venni. Mellesleg az emberek a buszmegállóban egy egyedül áldogáló férfiről nem azt feltételezik, hogy úristen biztos átejtette a randija, mennyire cikis. Próbálj már meg logikusan gondolkodni és nem a szívedre venni ilyen hülyeségeket. Ez rohadtul nem rajtad múlik.
4/4 anonim válasza:
"Én vagyok a férfi, nem is várom el másképp." ja, akkora férfi vagy, hogy már fóbiád van miatta...
Először is az ilyen elavult hülyeségeket engedd el. Te ember vagy és ő is. Neked fontos a szabadidőd megfelelő eltöltése, ugyanúgy, mint neki. Te áldozol ebből, ugyanúgy, mint ő. Nincs semmi különbség köztetek randizás terén. Két egyelnő ember közös időtöltéséről van szó, ahol ez nem így van (pl. elvárja az egyik fél, hogy te 3x annyit utazz, vagy fizess mindent), arra ez már nem igaz.
Tehát: olyan helyszínt beszélj meg vele, ami köztes ponton van.
Indulás előtt hívd fel (igen, hívd, nem messenger!) és kérdezd meg, hogy miként látja, mikor érkezik. Fontos, hogy ne azt kérdezd, jön-e egyáltlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!