Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban túl kihívó első randira ez az öltözet? (Kép)
Volt már egy kérdésem ezzel kapcsolatban, csak el lett távolítva mielőtt el tudtam volna olvasni minden választ. Az öltözet:
Első randira sok, ha nem szeretnék lefeküdni a sráccal még egy jó ideig? Azt viszont szeretem, ha elámulnak tőlem, de többre direkt nem adok lehetőséget.
Kérdező, ha ez vigasztal, akkor elmondom, hogy neked egyáltalán nem nagy a melled.Közepes méretűnek mondanám inkább.
Az látszik, hogy keskeny a hátad, vékony vagy, magas sem vagy, így ez a közepes méret sem hat rajtad kicsinek.De úgy alapvetően neked nem nagyok a melleid.
#82 egyéni véleményed, nem értek egyet, de mindegy, nem vitatkozom ezen.
#83 hol kértem véleményt a mellemre vonatkozólag? Nem látom sehol. Azt se, hogy hol kérdeztem jó-e így a körmöm, vagy töredezett-e a hajam.🥴 A toppra vonatkozó negatív kommenteket elfogadtam.
84
A topra vonatkozó válaszban nem lehet kikerülni a témát, mivel gyakorlatilag közszemlére teszed, ráadásul közönséges módon. Ha nem akarod, hogy a melleiden csámcsogjanak az embereke, akkor vegyél olyan ruhát, amiben az utca sarkot leszámítva is meg lehet jelenni,
"Volt már egy kérdésem ezzel kapcsolatban, csak el lett távolítva mielőtt el tudtam volna olvasni minden választ."
S neked újra neki kellett futni? - Akkor sem volt elég pozitív válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!