Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban túl kihívó első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban túl kihívó első randira ez az öltözet? (Kép)

Figyelt kérdés

Volt már egy kérdésem ezzel kapcsolatban, csak el lett távolítva mielőtt el tudtam volna olvasni minden választ. Az öltözet:

[link]

Első randira sok, ha nem szeretnék lefeküdni a sráccal még egy jó ideig? Azt viszont szeretem, ha elámulnak tőlem, de többre direkt nem adok lehetőséget.

2022. szept. 11. 19:35
 51/91 anonim ***** válasza:
44%

46

Mifelénk ropinak a vékony, de puhány embereket hívják. Akik vagy nem sportolnak vagy nem látszik rajtuk egyáltalán.

A kérdező csak szimplán vékony. Nincs ezzel baj, lehet ez is szép, de ez nem valódi teljesítmény, elég hozzá létezni és nem fél lovat betolni. Erte kár vergődnie, a korosztályában ezer sportos-formás csaj van, halvány kockákkal a hasán.

2022. szept. 12. 09:59
 52/91 anonim ***** válasza:
89%
Max szex előtt venném fel OTTHON
2022. szept. 12. 10:03
 53/91 anonim ***** válasza:
16%
Itt baromi sok tuskó,irigy hozzászóló van, primitív buta nő és FFI, nagyon csinos vagy kérdező....
2022. szept. 12. 10:19
 54/91 anonim ***** válasza:
81%

A ruha nevetséges, és menthetetlen vagy már csak azért is, hogy eszedbe jut ilyet felvenni, mert azért is, mert 25 évesen olyan szinten vagy fejben, hogy itt kell ilyesmiről tanácsot kérned, aztán hadakozni a kommentelőkkel.

Jöttél, hogy jajjj, de megnéznéd azoknak a testét, akik negatívat írnak rád.

Hát, én lassan 31 leszek, mégis különbül nézek ki, mint te. 25 évesen én is 0 energiával néztem ki konkrétan ugyanúgy, mint te ezen a képen (ugyanilyen bőr, ugyanez a mell forma, has), de azóta meg már van 5-6 évnyi kemény sport is a testemben. Szóval ja, különb.

Nem vagyok prűd sem, kifejezetten divatmániás vagyok, rengeteg ruhám van, a hajamra, sminkemre is sokat adok, szóval egy kifejezetten kompakt, nőcis nő vagyok. Kihívóan is fel tudok öltözni, ha kell, szoktam merész lenni, de egy ilyen igénytelen, ronda, diszfunkcionális felsőig sose mennék el.

Nem nőies, nem szexi, ócska, proli. Sokan leírták már előttem is, hogy miért.

Attól, hogy valaki szerint undorító az öltözéked, nem biztos, hogy irigy és sza.rtestű, sőt, lehet, hogy igényesebb és különb minden téren, mint te.

2022. szept. 12. 10:22
 55/91 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is túl kihívó ez a póló, tényleg olcsó hatást kelt.

Biztos vagyok benne, hogy tudnál visszafogottabban is lélegzetelállító lenni, mert bár ugyan nem látom az arcod, de amit látok abból nagyon csinosnak tűnsz. Kiemelheted úgy is az alakod, hogy igazából nem mutatsz meg semmit. Szerintem úgy komolyan vehető lennél, ha komolyabb kapcsolatot keresel. Ha amúgy nem keresel komoly kapcsolatot, akkor tökéletes ez a topp.

2022. szept. 12. 10:26
 56/91 A kérdező kommentje:

#51 ne erőlködj.

#53 egyetértek, nagyon is.

#54 ejha, de jó vagy.🥱 Kár, hogy senkit se érdekelt a testalkatod kép nélkül. Itt mindenki 10/10, jajaja, hihető.

“Attól, hogy valaki szerint undorító az öltözéked, nem biztos, hogy irigy és sza.rtestű”

Nem biztos, de aki már annyira kapálózik, hogy a testalkatomba köt bele, - amit a vak is lát, hogy jó -, annál már elég erősen lehet tudni, hogy savanyú a szőlő.:D

2022. szept. 12. 10:31
 57/91 A kérdező kommentje:
#55 köszönöm a kedves szavakat.😊 nem szex a cél, úgyhogy átgondolom még a ruhaválasztást.
2022. szept. 12. 10:33
 58/91 anonim ***** válasza:
71%
Kár, hogy nekem nem is kell visszaigazolás a neten az alakomról, mert nem én vagyok egy ostoba kis riherongy, aki magától nem tudja eldönteni, hogy hová mit illik felvenni. Minek kérdezed egyáltalán, ha ennyire bekattansz a válaszoktól?
2022. szept. 12. 10:34
 59/91 anonim ***** válasza:
20%

58, téged amúgy vertek az iskolában vagy mitől vagy ekkora szar ember?

A szüleid bántottak vagy ki.. kíváncsi lennék milyen lelki háttér kell, hogy valaki ilyen gusztustalan rosszindulatú ember legyen.

2022. szept. 12. 10:39
 60/91 anonim ***** válasza:
75%
Nem túl kihívó, de egy ilyen randi végén én tutira ki akarnám nyalni a csajt. :D
2022. szept. 12. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!