Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban túl kihívó első randira ez az öltözet? (Kép)
Volt már egy kérdésem ezzel kapcsolatban, csak el lett távolítva mielőtt el tudtam volna olvasni minden választ. Az öltözet:
Első randira sok, ha nem szeretnék lefeküdni a sráccal még egy jó ideig? Azt viszont szeretem, ha elámulnak tőlem, de többre direkt nem adok lehetőséget.
Nagyon olcsó hatást kelt. Soha nem vennék fel ilyesmit...
26N
A randi előtt kezdj valamit a körmöddel meg a töredezett hajaddal.
A felső meg eléggé proli.
Ennyi beteg embert.
Miért csöves a körme? Nem rágott, nem lenőtt, nem piszkos.
Mi van veletek emberek?
Én 10 éve járok 3 hetente csináltatni a körmömet, nagyon érzékeny vagyok rá, ha valakinek igénytelen.
De mint mondtam, igénytelen egy pattogzott körömlakk, koszos vagy rágott köröm. Neki csak szépen le van vágva. Beteg vagytok, betegek...
Kérdező nőként mondom, ne hallgass ezekre az őrültekre.
Nincs csöves körmöd, a hajad szép, tényleg csak 1-2 centit vágass a végéből.
A felső tested nagyon szép, bármilyen felső jól áll ilyen szép cicin és hozzá ilyen lapos hason, ezt dobd ki.
Ez a felső nagyon kihívó, azt suggalja, hogy "ebből szex lesz".
Azt írod, hogy még nem feküdnél le vele. Akkor viszont érdemes lenne egy visszafogottabb ruhát választani.
#27 hagyd rájuk, tényleg beteg az agyuk, már nem tudnak mibe belekötni.
Nem fogom a körmöm megcsináltatni, mert nekem pont így tetszik. Le van vágva, tiszta stb. Hajam töredezett ja, majd elmegyek fodrászhoz hamarosan, viszont egyáltalán nem ezekről szólt a kérdés.😘 Ez már tényleg cinkes, hogy ennyire nem tudnak egyesek mibe belekötni, mert savanyú a szőlő. Szívesen megnézném, hogy az itt beszólogatók hogy néznek ki, de nyilvánvalóan nagyon jól kép nélkül, aham.🥱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!