Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban túl kihívó első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban túl kihívó első randira ez az öltözet? (Kép)

Figyelt kérdés

Volt már egy kérdésem ezzel kapcsolatban, csak el lett távolítva mielőtt el tudtam volna olvasni minden választ. Az öltözet:

[link]

Első randira sok, ha nem szeretnék lefeküdni a sráccal még egy jó ideig? Azt viszont szeretem, ha elámulnak tőlem, de többre direkt nem adok lehetőséget.

2022. szept. 11. 19:35
 11/91 anonim ***** válasza:
26%
#10 csak hogy ő nem munkába készül.. Kettőnek amúgy mi köze egymáshoz?
2022. szept. 11. 20:35
 12/91 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes, mert a tiktokon minden csajt ilyenbe látok, de az utcán soha. Szerintem ezt utcára nem veszi fel senki.
2022. szept. 11. 20:36
 13/91 A kérdező kommentje:
#8 igen boomer vagy. Szerinted ez alá milyen melltartót lehetne felvenni, ha elől nyitott felső?🤔 Semmilyet, még öntapadósat sem, mert az is látszana.. és még nekem van ízlésficamom jaja.
2022. szept. 11. 20:37
 14/91 anonim ***** válasza:
92%
Ezt még csak nem is kihívónak mondanám.Ócska, prolis, csóró qrvás gönc ez.
2022. szept. 11. 20:38
 15/91 anonim ***** válasza:
21%

Egyébként én is minden feszülős, spagetti pántos toppot melltartó nélkül hordok. Mi ebben az ízlésficam? Az jobb, ha mindenhol kilóg a melltartó a topp alól?

Mondjuk nekem nagyon apró cicim van, de kétlem, hogy ilyet pl ízléses felvenni melltartóval:

[link]

[link]

2022. szept. 11. 20:39
 16/91 A kérdező kommentje:
#14 azért ennyire ne akadj ki. Sajnálom, hogy ennyire frusztrált vagy, de ilyen tested valóban nem lesz sose.:)
2022. szept. 11. 20:41
 17/91 anonim ***** válasza:
80%
#15 Felnőtt emberek hordanak ilyen "ruhákat"??Azt hittem, ezeket még csóró, rossz ízlésű tiniknek készítik.
2022. szept. 11. 20:41
 18/91 A kérdező kommentje:

#18 🥱🥱🥱🥱 jól van, ne irigykedj. Az ilyen frusztrált kis névtelenek véleménye amúgy sem mérvadó.

Többieknek köszi!

2022. szept. 11. 20:47
 19/91 anonim ***** válasza:
88%
17, te nem vagy normális. Az első linkem egy egyszerű fekete topp.
2022. szept. 11. 20:50
 20/91 anonim ***** válasza:
21%

nekem bejön (mint a merész öltözék általában, főleg ha az alak is megvan hozzá), de első randin azért kissé én is meglepődnék.

de aki szerint csak tiktokon látni ilyet, az nincs képben, mennyire falatnyi topok vannak divatban a fiatalok körében (jó, nyilván érettségizni nem ebben szokás).

2022. szept. 11. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!