Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban túl kihívó első randira ez az öltözet? (Kép)
Volt már egy kérdésem ezzel kapcsolatban, csak el lett távolítva mielőtt el tudtam volna olvasni minden választ. Az öltözet:
Első randira sok, ha nem szeretnék lefeküdni a sráccal még egy jó ideig? Azt viszont szeretem, ha elámulnak tőlem, de többre direkt nem adok lehetőséget.
#40 Nem akarlak elkeseríteni, de elég sok hasonló testfelépítésű 25 évest ismerek.Az, hogy ki hogy tartja magát meg nevetséges 30 éves kor alatt, mert 25 éves korra fejlődik ki egyáltalán az ember szervezete.A ki hogy tartja magát szöveg majd 5-10 év múlva kúszik be a képbe.
Viszont a ruhára visszatérve, 25 évesen meg már "öreg vagy bohócnak", ne égesd magad ilyen cuccokban.Telik neked jobbra is, úgy hiszem.
#38 pedig de, 20-25 között nem nehéz így kinézni, sőt.
Az illemre visszatérve pedig nem azt jelenti az udvariasság, hogy képes vagy megütni az emberi hangot azokkal szemben, akik neked tetsző véleményt formálnak olyan dologról amiről őszinte véleményt kértél. Azt jelenti, hogy minimum kultúráltan válaszolsz annak is, akivel nem értesz egyet. Különben nem hordott le senki semminek, a felsődet szólták le.
45-ös
Azért ne legyél igazságtalan. A tipikus ropiknak nincs ekkora dinnyéjük.
Első randira ne vedd fel,ha nem akarsz vele lefeküdni.
Én egyáltalán nem hordok melltartót,a kutyát nem érdekli ki mit mond.Ez alá a felső alá tényleg nem lehet semmit.
Inkább egy másik randira vedd fel,amikor már lehet vakami.
#42 nem fogok veled az illemről vitatkozni. Normálisan reagáltam (vagy sehogy) a negatív kritikára is, kivéve a rosszindulatú beszólogatásra. Most is van egy pár, úgyhogy előre szólok, hogy ezekkel nem leszek illedelmes, mert nincs mire.:)
#44 kicsit sem áll szét a mellem, ekkora méretnél ez a normális, tudod fizika.🥴
#45 na megjött még egy irigykutya.:) Mire verem magam? Arra amire te sose fogod; lapos has, szép nagy mellek, hibátlan bőr. Ropi? Mondja a zsírdisznó, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!