Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban túl kihívó első randira ez az öltözet? (Kép)
Volt már egy kérdésem ezzel kapcsolatban, csak el lett távolítva mielőtt el tudtam volna olvasni minden választ. Az öltözet:
Első randira sok, ha nem szeretnék lefeküdni a sráccal még egy jó ideig? Azt viszont szeretem, ha elámulnak tőlem, de többre direkt nem adok lehetőséget.
69
Ez nem szexi, hanem közönséges és olcsó.
Az biztos, hogy végig állna a cerka.
Oké, lefeküdni nem akarsz, de pl. a srác nyalhatna egyet a randi után?
Kovezzetek meg, nekem tetszik, szeretem az erős szexualitasu noket. Tenyleg nem igenyes de van uzenete: nekem azt sugarozna hogy nagyon meg akarod mutatni, felebreszteni a vagyam ezert izgalmas lenne. Viszont pont ez a problema is. Ha elso randin ilyenben jelennel meg kb biztosra vennem hogy csak d.gni akarsz es igy is allnek hozza. Valoszinuleg az lenne a fejemben hogy most kell elni az alkalommal mert nem veletlenul jottel ebben es vetek lenne kihagyni, tehat probalkoznek, pedig en is azt szeretem amikor nincs azonnal szex. Inkabb olyan minimum 3.randi utan javasolnam amikor mar lehet valami.
A beszedstilusod tenyleg kiabrandito sajnos, ertem hogy nem tetszett par komment de pont attol lesz az ember kulonb ha nem megy le ugyanarra a szintre. Az se szimpatikis hogy epp hogy nem egeszseges onbizalmad van hanem nagyon masszivan nagyra vagy magaddal. Minden jot :)
26/F
Gyermek vagy még agyilag.
Egyébként létezik csinos, igényesen szexi felső, ami pont csak sejtet. Egy felnőtt nő tudja, hogy az "elájulnak tőlem" és a "olcsó ribinek tűnök" között óriási különbség van.
Ez a felső olcsó, prolis, az anyaga szörnyű (ez képen is egyértelmű), ráadásul ilyen szétálló, lógó mellekkel amúgy is hanyagolni kéne. Már ha szeretnél igényes lenni.
Nem irigy a 77, csak megállapította a tényt, amelyet mások tapintatból nem mondtak ki. Én sem.
AMúgy tegnap eszembe jutottál. Láttam egy nőt, feltünően csinos volt, mindenki megnézte, pedig semmilye nem volt kint és semmi extrát nem vettt fel, csak egy csinos, térd felett alig végződő sötét kék, nagyon jól szabott, karcsúsított ruhát, egy szolid kerek kivágással, feltűzött hajjal, magassarkú cípővel. Na ő szexi volt és elegáns. Nem pedig rbancos.
#79 jól van, biztos nagyon csinos volt, ettől függetlenül nekem nem ilyen a stílusom, amit most leírtál.
Egyébként mellemre visszatérve hagyjuk már ezt a demagóg dumát, hogy szétáll, meg megvan ereszkedve, amikor ekkora méretnél nyilván hat rá valamennyire a gravitáció, és ha nem így állnának az azt jelentené, hogy nem eredetiek.:D és igen, tapasztalatok valamint vélemények alapján bőven top 5%, én meg százszor inkább ismerősöknek, barátoknak és az exeimnek hiszek, mint az itt válaszolgató sok rosszindulatúnak. Itt most nem rád gondolok, mivel te tudtál normális hangnemben írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!