Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajnak nem gáz az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajnak nem gáz az hogy egyszer minden erejével el akar utasítani, aztán meg azért küzd hogy foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés

Elutasított mert megismert egy másik fiút akit jobbnak tartott, akkor minden hazugságot kitalált hogy lekoptasson, megalázzon. Aztán meg amikor egyedül lett akkor meg mindent elkövetett hogy újból észrevegyem.

Vagy szerinte ez normális? Ha egyszer nem kellettem neki akkor utána se kelljek, én így gondolom, vagy pedig akkor mondta volna el normálisan hogy mi van és akkor lehet megérteném, de így.

2022. aug. 27. 12:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tnem tudom mi ez a hiszti rèszedről, nem vagy köteles mindenkivel szobaallni
2022. aug. 27. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!