Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkozik velem, ha nem akar tőlem semmit?
Van egy lány, aki rám szokott írni fészen(nem találkoztunk még, mert a tanulás miatt viszonylag messze vagyunk egymástól. Egyáltalán nem ismerjük egymást) elvagyunk, meg minden, de amikor hétvégén tudnánk találkozni, mindig talál kifogást.
Fel szokott hozni személyes témákat, véleményem kérdi, meg ilyenek. Ha nem akar semmit, akkor miért keres egyáltalán?
lehet csak barátságot akar, többet nem
vagy tart a személyes találkozástól, így hogy még nem is igazán ismer
Nekem is van egy ilyen lány ismerősöm. Minden nap beszélgetünk szinte, több mint három éve folyamatosan. De még egyszer sem találkoztunk, még akkor sem, amikor ott voltam nyaralni tőle pár km-re.
Gondolom többet nem akar barátságnál, így neki ez is bőven elég, én meg már nem feszegetem a dolgot.
Játszmázik. A határaidat próbálgatja, meddig tűröd.
Arctalanul annyi, de annyi mindent lehet megtenni, hogy nem is hinné az ember...
Tényleg, jut eszembe: kép van róla fent? És rólad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!