Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú csak meg akar fektetni egy csajt, mennyit foglalkozik vele?
Figyelt kérdés
Egészen eddig azt hittem csak "arra" kellek neki, de... mindig keres, beszél velem, érdekli, hogy hogy vagyok, és ez fél éve megy.2013. jan. 27. 19:55
1/12 anonim válasza:
akkor nem valószínű,hogy csak megfektetni akarna
3/12 anonim válasza:
elég nyilvánvaló h nem csak a dugásra kellesz neki hanem szeret téged ha mindig keres és érdeklődik.
4/12 A kérdező kommentje:
viszont nem akar velem járni, mert nem kellenek neki kötöttségek. Szóval ezért zavar ez nagoyn össze.
2013. jan. 27. 19:57
5/12 anonim válasza:
De akkor ezek szerint lefeküdtetek és fél éve így ismerkedtek vagy találkozgattok közben és néha szexeltek?
6/12 anonim válasza:
Egy pasi egy igazi nőért képes éveket is várni, ami nem garantálja a nőnek, hogy a szex után is maradni fog a pasi.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem feküdtem le vele.
2013. jan. 27. 19:58
8/12 anonim válasza:
Lehet, h tényleg nem arra kellesz neki, szerintem tetszel neki és probál érdeklődni irántad vagy azis lehet hogy az elején tényleg ugy indult hogy "arra" kellettél volna csak időközben beléd szeretett.
9/12 anonim válasza:
Hát nyílván akkor fog foglalkozni veled vagy talán azt hiszed, hogy telepatikusan fog megfektetni? Hallottam már olyat, hogy valaki másfél évig járt egy lánnyal csak azért, hogy megfektesse. Nincs időpont erre. Keres téged ez logikus. Hogy dugjon meg téged, ha nem keres, nem beszélget veled?-.-"
10/12 anonim válasza:
Ha tudod, hogy nem akar tőled semmit, akkor mi a kérdés? Dugni akar, igen, ezért próbálkozik. Nyugodjál bele, hogy még másik 5 lányt hülyít melletted ugyanígy legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!