Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet vonzó, ha egy férfi részben kisgyerek marad? Energikus, makacs, vidám, néha önző de mindig őszinte. Látszódnak az érzései és nem foglalkozik a közvéleménnyel csak elveszi amit akar.
"csak elveszi amit akar."
Bammeg. Ez nem valami szimpatikus.
"Elveszi amit akar" ez mit jelent? Megeszi az utolsó szelet rántott húst? Szexben önző? Nem mindegy.
Nekem inkább az gyerekes ha felelőtlen, nem tervez előre, extrém módon ingadozik a hangulata, nem képes uralkodni az érzelmein, hisztis. Ezek zavarnának.
Vannak dolgok, amik szimpatikusak a felsorolásban... alapvetően szeretem a valamennyire gyermeki lelkületű embereket, mert én sem vagyok egy karótnyelt típus. A tetszik, ha vki tud lelkesedni, hülyéskedni, ha vidám, ha őszinte (ha ez alatt nem azt érti, hogy kérés nélkül bunkón osztja az észt), ha kimutatja az érzéseit.
De azért na... az, hogy elveszi, ami kell neki, azt nem gyereknek hívják mifelénk, hanem tolvajnak... meg neveletlen tahónak. Jólnevelt gyerek 3-4évesen sem veszi el engedély nélkül más holmiját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!