Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem volt ez túlzás azért, amiért lerusnyáztam a macskáját?
Nem szeretem a macskákat, én egy kutyás nő vagyok, a kutyákat kedvelem.
Ma rossz napom volt a munkahelyemen, kedvetlen voltam, a főnök is kiabált velem, és van egy pasi, akivel találkozgatok, Ő szokott néha kirakni képet a macskájával Facebook történetbe, és ma idegességembe válaszoltam a sztorira, hogy milyen egy rusnya macskád van.
Először visszakérdezett, hogy mi?
És akkor leírtam, hogy nagy az
orra meg a feje a macskának, mert megmondom őszintén jól esett kiengedni magamból a gőzt 😃.
Ezek után mint egy óvódás elkezdett hisztizni, és nagyon durva és ocsmány módon leosztotta az unokatestvérem (aki amúgy kancsal, és ezért alapból sokan bántják) akivel meg nekem volt kint közös képem a napomba, és mindennek elhordta.
Ezek után természetesen letiltottam.
Nem volt ez durva tőle? Oké leszóltam a macskáját, de ő csak egy macska, nem a rokonja, nem egy érző lény, akit alapból is piszkálnak, nekem a családtagomat szólta le, nem egy macskáról van szó.
Hatalmas paraszt vagy, aki képtelen normálisan kezelni az indulatait. A srác jól járt. Ettől függetlenül nem volt szép piszkálni a te rokonodat. Ugyanakkor te kezdted. Nem szép dolog megütni a másikat, sőt! de, ha te kezded, ne lepődj meg, ha a másik visszaadja.
Nevetséges volt, amit csináltál. A srác helyében simán elköszöntem volna és tiltalak, mert nem vagy alkalmas érett, felnőtt kapcsolatra.
Én nem kedvelem a macskákat, úgyhogy nem a kisállat iránti olthatatlan szeretetem és mély együttérzésem mondatja ezt felem, de miafasz???
Tényleg léteznek bődületesen ronda macskák, de hogy születik meg valaki fejében a gondolat, hogy most ráírok a randipartneremre(!), hogy kifejezzem a háziállatával kapcsolatos esztétikai fenntartásaimat? Hogyan? Hogy jut valaki arra a következtetésre, hogy ez BÁRMILYEN szempontból jó ötlet? Annyira nyíltan rosszindulatú, annyira gyerekes, kisstílű és ócska provokáció... Miért? Vagy milyen reakcióra számít az ilyen? Annyi kérdésem lenne...
Az állatok sokkal intelligensebbek, mint az emberek.
"Nem egy érző lény." :D
Fúh, inkább nem írok semmit, nehogy a frusztrációdat megint állatok leszólásán töltsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!