Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem túlzás és gyerekes letilta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás és gyerekes letiltania, mert nem tudtam elmenni a randira?

Figyelt kérdés
Meg lehetett volna beszélni normálisan is szerintem, nem kell egyből tiltani.

2022. aug. 11. 23:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván túlzás, de ez az ő dolga, nem akar tőled semmit ezek szerint.

Az is túlzás és gyerekes, hogy erről kérdést írsz ki. Hagyd a fenébe.

2022. aug. 11. 23:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szóltál neki arról, hogy nem tudsz menni vagy csak szimplán nem jelentél meg és szó nélkül felültetted? Mert ez nem derül ki a kérdésből.

Egyébként meg lehetett volna beszélni persze, főleg akkor hogyha szólsz neki előre, hogy nézzetek más időpontot mert közbejött valami. Ha így történt a tiltás akkor szerintem örülj neki. Sok jót nem kellett volna várnod.

2022. aug. 11. 23:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóltál?
2022. aug. 11. 23:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Mire írtam volna, már nem tudtam.
2022. aug. 11. 23:38
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
En is igy voltam, nem tudtam elmenni aztan mar nem is irt. Utana en irtam neki es azt mondta o tobbet nem akar velem beszelni. Es letiltott. Hat akkor nagyon fajt. De belegondoltam abba hogy ha ennyi miatt elenged akkor nem is erdekeltem.
2022. aug. 11. 23:40
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

4-re:

Vagyis utólag akartál írni.

Hát komám, meg is érdemled!

Minden embernek így kéne eljárnia, és akkor komolyan vennétek a randit, nem szórakoznátok a másik idejével.

2022. aug. 12. 00:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#6 Tökéletesen egyetértek! Engem innen 4x ültettek fel nők úgy,hogy el se jöttek
2022. aug. 12. 00:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne már gyerekes? Ha azért tiltott le, mert nem mentél el, akkor te már csak a randi UTÁN akartál neki írni. Elütött talán a villamos a randira vezető út közben? Minden egyéb esetben igaza van. Ilyen társat senki nem akar.
2022. aug. 12. 00:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
És felelősséget mikor akarsz vállalni? Gondoltad majd bármit csinálsz elnézi? Utólag akartál szólni. Nagyon gáz. Remélem veled is megcsinálják.
2022. aug. 12. 01:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudom írni, hogy megérdemled. Nem szórakozunk mások idejével. Kaptál lehetőséget, elbsztad. Több lehetőség nincs. Ezt érzékelteti a tiltással. Akiben annyi tisztelet sincs, hogy időben tájékoztassa a másikat, hogy a terv nem valósul meg most, az nem érdemel másikat. Ez alól kivételt képez, ha mondjuk eszméletlenül fekszel a kórházban, de itt nem erről van szó, hanem szimplán tiszteletlen voltál a másikkal. Tanuld meg tisztelni az embereket, és utána randizgass csak.
2022. aug. 12. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!