Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem túlzás és gyerekes letilta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás és gyerekes letiltania, mert nem tudtam elmenni a randira?

Figyelt kérdés
Meg lehetett volna beszélni normálisan is szerintem, nem kell egyből tiltani.

2022. aug. 11. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is túlreagálta, de ezzel már nem tudsz mit kezdeni. Ezt buktad.
2022. aug. 12. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

Ha nem az első ilyen eset volt, és csak utólag lett volna tájékoztatva az okról, akkor nincsen szó túlreagálásról.

2022. aug. 12. 10:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bírom az ilyen kérdéseket, alig van infó, és lehet, hogy csomó válasz után kiderül, hogy lemondani azért lemondta, csak nem indokolt stb. Én egyszer jártam úgy, hogy nem jelent meg a másik fél, nem kértem számon, nem is tiltottam le, de elhajtottam udvariasan, amikor pár nap múlva próbált magyarázkodni, jött átlátszó kifogásokkal.
2022. aug. 12. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Ő ott állt várt hiába a szökőkútnál, te nem szóltál szóban telón semmit, el sem mentél és most csodálkozol...én a városból is kitiltanálak:)
2022. aug. 12. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha mire írtál volna, le voltál tiltva, azt jelenti, hogy akkora tahó voltál, hogy a randi kezdetééig vártál, hogy elmondd neki. Azért ilyenkor illik időben szólni... ha last minute probléma ütött be, akkor is volt biztosan min. 5-10 perc randi előttig. Ilyenkor én is hagynám az ilyet a fenébe.
2022. aug. 12. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!