Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy első randin volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy első randin volt csók+kézfogás, és utána a lány messengeren szívecskés emojit használ, az belefér, aranyos, ijesztő vagy túlzás?

Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene, mivel én csak olyan nőt csókolok meg akihez vonzódom :)
2022. máj. 4. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs benne semmi kifogásolható...
2022. máj. 4. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én kiütést kapok, ha valaki emojikat használ. Nem tetszene, inkább írja, azt, hogy jó volt a randi, és holnap is megismételné.
2022. máj. 4. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Inkább az a gáz, hogy ezt nem te döntöd el, hogy belőled mit vált ki, hanem másoktól kérdezed és ez alapján ítélsz… de most komolyan, ha mi azt mondjuk hogy gáz, akkor te is annak tartod, miközben egyébként bejönne ?
2022. júl. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!