Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon túlzás (r.bancos) ha ilyeneket megengedtem neki? Helytelen volt ez részemről, mit gondolhat?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel, akivel még csak párszor találkoztunk és randiztunk, de már aludtunk együtt és elég erős a vonzalom közöttünk. Eleinte részemről nem volt olyan erős, de aztán ahogy kezdeményezett, engem is elkapott az érzés. Ráadásul idősebb, tapasztalt és ez tetszik. Megengedtem neki például, hogy ne csak a szokásos helyen kényeztessen a nyelvével, hanem a “másik” helyen is meg egyébként is nagyon felizgat és élvezem vele ezeket a dolgokat, így azóta is azon gondolkodom, hogy nagyon k.rvás vagy nagy baj ez, főleg ha nem szeretném, hogy csak arra akarjon használni? Nem feküdtem le vele, olyan aktus még nem történt, bár oda érintette… tudom, hogy gyerekes kérdés, de mégis nyomaszt ez. Férfiak ti mit gondolnátok a helyében vagy a saját helyetekben egy ilyen lányról? Más lányok, ti mibe mentek bele és mennyi idő után? Köszi a válaszokat.2022. júl. 16. 17:33
1/21 anonim válasza:
Szerintem ne agyalj annyit és amíg fejben nem nősz fel, ne szexelj...
2/21 anonim válasza:
Hát nem éppen egy intellektuális randiról írtál amin gondolkodni kellene.
Szex körül forogtok. Teljesen mindegy mit gondol. Ennyiből csak az derül ki hogy d.gni akar(tok) ez faek egyszerű.
3/21 anonim válasza:
Azt csináljuk ami mindkettőnknek jó. Hogy most ettől ribinek gondol az nem érdekel. Az együttléteket én is élvezni akarom, nehogy már visszafogjam magam. Tedd te is ami jólesik!
4/21 anonim válasza:
Nincs erre szabály :) és nyilván nem is ez az egy dolog dönt. Szerintem ha a férfi érzékeli h a lelkesedésed személy szerint felé irányul és nem simán a szex felé, az még pozitív is.
5/21 A kérdező kommentje:
2. Nem csak ezt csináltuk, hanem ezt is. De jó, hogy te ott voltál és így tudod…
3. De nem akarom, hogy eldobjon emiatt később mert lefekszem vele. Én nem akarok szexkapcsolatot. Hiába élvezem azt a részét is, de ha elkezdek kötődni, kész…
2022. júl. 16. 17:47
6/21 anonim válasza:
Inkább kapcsolatban jobb szexelni, minthogy gyorsan lefeküküdni egy-párnapos ismerkedés után.
De úgyis lepontozzátok, mert élvezni kell... mert kapcsolatban nem lehet élvezni? legalább heti szinten lehet többször élvezni
7/21 A kérdező kommentje:
6. Igen, pontosan ezért nem akarom addig megtenni, amíg nincs rá mondva hogy kapcsolat.
2022. júl. 16. 17:57
8/21 anonim válasza:
Most az mivel lenne jobb, ha azt hazudja hogy kapcsolat? Ugyanigy kitehet.
9/21 anonim válasza:
Erre nincs szabály, mondani bármit lehet...
10/21 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, azt érezni lehet, ha kapcsolat meg komolyabb már
2022. júl. 16. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!