Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon túlzás (r.bancos) ha ilyeneket megengedtem neki? Helytelen volt ez részemről, mit gondolhat?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem valakivel, akivel még csak párszor találkoztunk és randiztunk, de már aludtunk együtt és elég erős a vonzalom közöttünk. Eleinte részemről nem volt olyan erős, de aztán ahogy kezdeményezett, engem is elkapott az érzés. Ráadásul idősebb, tapasztalt és ez tetszik. Megengedtem neki például, hogy ne csak a szokásos helyen kényeztessen a nyelvével, hanem a “másik” helyen is meg egyébként is nagyon felizgat és élvezem vele ezeket a dolgokat, így azóta is azon gondolkodom, hogy nagyon k.rvás vagy nagy baj ez, főleg ha nem szeretném, hogy csak arra akarjon használni? Nem feküdtem le vele, olyan aktus még nem történt, bár oda érintette… tudom, hogy gyerekes kérdés, de mégis nyomaszt ez. Férfiak ti mit gondolnátok a helyében vagy a saját helyetekben egy ilyen lányról? Más lányok, ti mibe mentek bele és mennyi idő után? Köszi a válaszokat.2022. júl. 16. 17:33
11/21 anonim válasza:
de ez most miért nem kapcsolat?
12/21 anonim válasza:
Szűz vagy még? Ezek az első szexuális tapasztalataid amugy?
13/21 anonim válasza:
Egy normális férfi semmiképpen nem gondolna ilyenek miatt r*binek.
De azt nem tudom, hogy te milyen pasit fogtál ki.
Én is szeretem ott kényeztetni a páromat, és nem gondolok róla semmi rosszat, mert jól fogadja.
De ez nincs összefüggésben azzal, hogy a konkrét személy játszani akar az érzelmeiddel vagy nem.
14/21 A kérdező kommentje:
11. Nem tudom, mert még nem az. Inkább alakulónak mondanám, de őszintén? A mai világban semmi sem biztos
12. Nem vagyok az és nem ezek az első tapasztalataim, bár az tény, hogy kicsit úgy csinálok :D mert valahol minden ilyen új és első élmény más, főleg egy új emberrel
2022. júl. 16. 18:42
15/21 anonim válasza:
És mennyi idösek vagytok amúgy?
16/21 A kérdező kommentje:
Én 27, ő 37
2022. júl. 16. 18:52
17/21 anonim válasza:
Nem feküdtetek le de hagytad a popsid kinyalni? :D
19/21 anonim válasza:
Azt hittem kb 16 vagy.... Nyalatod magad vele, de szexet nem mersz bevállalni, csak akkor ha kapcsolatban lesztek, nehogy prostinak nézzen? Érdekes meglátások.
20/21 A kérdező kommentje:
Mert? Áruld el, mi ezzel a gond :D
2022. júl. 16. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!