Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem volt ez túlzás azért, amiért lerusnyáztam a macskáját?
Nem szeretem a macskákat, én egy kutyás nő vagyok, a kutyákat kedvelem.
Ma rossz napom volt a munkahelyemen, kedvetlen voltam, a főnök is kiabált velem, és van egy pasi, akivel találkozgatok, Ő szokott néha kirakni képet a macskájával Facebook történetbe, és ma idegességembe válaszoltam a sztorira, hogy milyen egy rusnya macskád van.
Először visszakérdezett, hogy mi?
És akkor leírtam, hogy nagy az
orra meg a feje a macskának, mert megmondom őszintén jól esett kiengedni magamból a gőzt 😃.
Ezek után mint egy óvódás elkezdett hisztizni, és nagyon durva és ocsmány módon leosztotta az unokatestvérem (aki amúgy kancsal, és ezért alapból sokan bántják) akivel meg nekem volt kint közös képem a napomba, és mindennek elhordta.
Ezek után természetesen letiltottam.
Nem volt ez durva tőle? Oké leszóltam a macskáját, de ő csak egy macska, nem a rokonja, nem egy érző lény, akit alapból is piszkálnak, nekem a családtagomat szólta le, nem egy macskáról van szó.
Ő a macskat is csaladtagnak tartja. Mint sokan mások is.
De tényleg dedósok vagytok
"van egy pasi, akivel találkozgatok" - Pont a legmegfelelőbb emberbe álltál bele.
"idegességembe válaszoltam a sztorira, hogy milyen egy rusnya macskád van" - Meg kellene tanulnod kontrollálni az idegességedet és nem hisztizni.
"megmondom őszintén jól esett kiengedni magamból a gőzt" - Keress más elfoglaltságot és ne emberekbe és azok háziállataiba állj bele.
"mint egy óvódás elkezdett hisztizni, és nagyon durva és ocsmány módon leosztotta az unokatestvérem" - Részéről gyerekes és éretlen dolog volt, higgadt ember nem így reagált volna, vagy kinevet a gyerekességed miatt, vagy megkérdezi, hogy normális vagy-e?
"Ezek után természetesen letiltottam." - Mindkettőtöknek jobb lesz ez így, megkímélitek egymástól a másikat.
"Nem volt ez durva tőle?" - De igen, éretlen és szánalomra méltó, sértő cselekedet.
"Oké leszóltam a macskáját, de ő csak egy macska, nem a rokonja, nem egy érző lény, akit alapból is piszkálnak, nekem a családtagomat szólta le, nem egy macskáról van szó." - Éretlen és nevetségesen korlátolt érzelmi gondolkodásmódra utaló cselekedet.
Remélem, tudtam segíteni, hogy világosan lásd a helyzetedet!
Te komolyan jobbnak érzed magad a pasinál? Megsúgom, ugyanolyanok aljas és buta vagy, mint ő.
Ki nem szarja le, hogy rossz napod van, emiatt másnak kell beszólni? Felnőtt ember vagy, kezeld értelmesen a frusztrációdat, ne másokra vetítsd ki.
Ne vedd magadra, kérdező, de nevetséges vagy.
Ok nélkül elkezdted sértegetni a férfi macskáját (aki számára nyilván sokat jelent), majd felhúzod magad, amikor átveszi a stílusodat.
Jól járt a pasi, hogy letiltottad, kereshet magának olyan nőt, aki tudja kezelni az indulatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!