Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nem volt ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem volt ez túlzás azért, amiért lerusnyáztam a macskáját?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a macskákat, én egy kutyás nő vagyok, a kutyákat kedvelem.

Ma rossz napom volt a munkahelyemen, kedvetlen voltam, a főnök is kiabált velem, és van egy pasi, akivel találkozgatok, Ő szokott néha kirakni képet a macskájával Facebook történetbe, és ma idegességembe válaszoltam a sztorira, hogy milyen egy rusnya macskád van.

Először visszakérdezett, hogy mi?

És akkor leírtam, hogy nagy az

orra meg a feje a macskának, mert megmondom őszintén jól esett kiengedni magamból a gőzt 😃.

Ezek után mint egy óvódás elkezdett hisztizni, és nagyon durva és ocsmány módon leosztotta az unokatestvérem (aki amúgy kancsal, és ezért alapból sokan bántják) akivel meg nekem volt kint közös képem a napomba, és mindennek elhordta.

Ezek után természetesen letiltottam.

Nem volt ez durva tőle? Oké leszóltam a macskáját, de ő csak egy macska, nem a rokonja, nem egy érző lény, akit alapból is piszkálnak, nekem a családtagomat szólta le, nem egy macskáról van szó.

2022. aug. 23. 17:49
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
97%
Ordas nagy suttyó vagy. Nem kérdezte a véleményed, simán maradhattál volna kussban, ahelyett, hogy sértegetnéd a háziállatát ami fontos számára.. de neeem, muszáj járatnod a rusnya pofád, aztán még neked áll feljebb :D A srác is jó nagy idióta, hogy ahelyett, hogy téged szidott volna, egy ártatlan embert kezdett el szidni, de legalább így tudod milyen érzés.
2022. aug. 23. 18:09
 12/37 anonim ***** válasza:
97%

Nem rokonja , hanem rokona . Mekkora paraszt vagy.

Amúgy a macska különb tőled . Jól járt a hapsi !

2022. aug. 23. 18:13
 13/37 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Neki van igaza
2022. aug. 23. 18:14
 14/37 anonim ***** válasza:
91%
2022. aug. 23. 18:16
 15/37 anonim ***** válasza:
4%
De, túlzás volt. A macska csak egy macska. Maximálisan igazad van, jól tetted, hogy tiltottad. Ez egy idióta, bunkó f.szkalap.
2022. aug. 23. 18:21
 16/37 anonim ***** válasza:
96%

Pedig pont összeillettetek volna.

Neked nem egy macskán kéne levezetned a feszültségedet, neki meg nem kéne ekkora tahónak lenni.

2022. aug. 23. 18:38
 17/37 A kérdező kommentje:
Végre valaki, köszönöm 16-os!
2022. aug. 23. 18:46
 18/37 anonim ***** válasza:
98%
Na akkor gyere össze a 16-ossal, látod nem sokan értenek veled egyet, ne hagyd elszalasztani azt aki igen😂
2022. aug. 23. 18:49
 19/37 anonim ***** válasza:
98%
19 Össze is jönne vele, ha nem saját maga lenne másik profilról 😂😂
2022. aug. 23. 18:52
 20/37 anonim ***** válasza:
97%
Azért felelt meg a 16-os, mert ez ment át a szűrőjén. Általános emberi tulajdonság, akinél hiányzik az önkritika. Csak azt akarja meglátni, meghallani, amit meg akar.
2022. aug. 23. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!