Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a legbizarabb randis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legbizarabb randis sztoritok?

Figyelt kérdés
Például: "Nem úgy néz ki, mint a képeken."

2022. aug. 19. 08:06
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%
A neten ismerkedtem össze egy sráccal, eleinte csak videóhívásoztunk, mivel nagyon messze laktunk egymástól, de aztán összehoztunk egy találkozót egy megbeszélt városban. Először is kiderült róla, hogy igénytelen, nem fürdött le és nem is mosott fogat, és mindez határozottan érezhető volt. Ő messzebbről jött, mint én, több, mint két óra út állt mögötte, de nem hozott magával se innivalót, se ennivalót, így az én vizemet itta és az én fél szendvicsemet ette meg. Aztán mikor bementünk egy játékboltba, megnézegette az autó modelleket, mondta is, hogy van nála egy tízes, lehet, megvenné... Sosem vártam el egy férfitől, hogy öt csillagos étterembe vigyen el vacsorázni az első randi alkalmával, de azt erősnek éreztem, hogy utólagosan kiderült, volt nála pénz bőven, de a szendvicsem felét meg képes volt megenni. Az állomáshoz visszafelé még azt is képes volt megkérdezni, mennyire vagyok szomjas, mert ha nem, kérne még a vízemből, mert hosszú az út még hazáig.
2022. aug. 23. 16:35
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

#41 Mikor azt hinnéd mindent láttál már, aztán kiderül hogy még sem. 🙈🙈

Érdekes emberek vannak, mit ne mondjak.

2022. aug. 24. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!