Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbizarabb randis sztoritok?
#11 Köszönöm kedves Mary, ezért is voltál előző életemben te a partnerem.
Értem és sajnálom.
Senki sem tökéletes.
Nem feltétlen, mikor 16-18 voltam, először ismerkedtem netről, én is be voltam ijedve, úgy csináltam, hogy a barátnőmmel voltunk a helyszínen, mondjuk miután láttam/láttuk, hogy normális a pasi, akkor lelépett a barátnőm. De olyan is volt, hogy felhívtam, hogy véletlen fussunk bele, és aztán segített lerázni a srácot, akitől borsódzott a hátam. Jobban éreztem magam a közelében, nagyobb biztonságban. Mondjuk én nem is engedtem volna, hogy fizesse a pasi a barátnőm kajáját, ha már eljött, akkor vagy én hívom meg(mint általában, mert hozzámtartozik), vagy fizeti a sajátját.
Szerintem csak be volt tojva a csaj, és csórók voltak, nem direkt húztak le. Az ilyesmit a pasik találják ki, hogy megmagyarázzák, hogy nem vesztettek semmit, "csak pénzt".
Jó tíz éve egy muszlim országból érkezett pasi, aki hazánkban református pap- leellenőriztem- ..elsőre ő írt rám aztán felhívott az oldalon keresztül váratlanul,..nagyon szimpatikus értelmes volt a hangja alapján nem is tűnt rossznak...mikor megjelent másnap mert nagyon céltudatos volt.. döbbentem láttam hogy kb a vállamig ér, 100 kg, hatalmas bibircsókkal, ..hát nem folytattuk, másnap arról áradozott hogy csoda történt a felesége-akitől három gyereke van- kibékült hirtelen...vele!
xddddd én hálát adtam a jóistennek !! XD
Többségében normális randijaim voltak, de volt pár gyászos :D
1. Tinder és Facebook képein nagyon helyes, pont az esetem. Jókat beszélgettünk. Küldtem magamról egy szelfit és kértem tőle is. Na ott már egy jó 30 kg plusszal volt megáldva. Bunkónak éreztem volna magam, ha lemondom a már megbeszélt randit, úgyhogy elmentem. Olyan hangja volt, mint Mickey egérnek, minden második mondata után hangosan röhögött. Randi után írt, hogy éreztem magam, mondtam, hogy bocsi de nincs kémia és nem is úgy nézel ki, mint a képeken. Két hét múlva jön tőle az üzenet: "dugásban benne lennél?"
2. Tök jó két randi, második végén csók. Másnap beszélgetünk, én tök happy vagyok. Majd kérdez egy ilyet: neked mik a kritériumaid egy párkapcsolatban? Nem tudtam nagyon válaszolni, majd ő mondta, hogy neki van egy két dolog, pl az, hogy az anyukája megmondta neki, hogy ne legyen egyetem végéig barátnője, úgyhogy titokban kell tartanunk, ja és nem akar lebukni, úgyhogy nem tud pénzt sem költeni rám. 20 éves volt a srác. Még én voltam a szemét, mert nem akartam ezt bevállalni.
3. Meg sem szólalt. Két hétig tök jól elbeszélgetettünk chaten, élőben meg semmi. Nekem kellett folyton témákat dobálnom, válaszolt egy két szóban. Nem is mellettem sétált, hanem mögöttem. Nagyon fárasztó ám ez. Rövidesen elköszöntem tőle és megmondtam, hogy ez így nem fog működni, ha nem beszél. Azt mondta, csak ideges volt. Na de ennyire?
4. Első mondatai között szerepelt, hogy leb.aszott, hogy én a profilomba miért nem írtam ki elég infót, esetleg vannak e dolgok, amiket szégyellek. Utána egymás után tette fel a kérdéseit, pedig nagyon nem így kéne ismerkedni. Mint egy rossz interjú. Ha nem neki tetsző választ adtam, azt eléggé kifejezte, ilyen volt pl, hogy nem hiszek Istenben. Kérdezte, hogyha kapcsolatban vagyok, akkor egyáltalán megbeszélem e a sráccal a problémákat, vagy szakítok egyből. Kérdezte, hogy nem gondoltam e még arra, hogyha a barátom megbánt, akkor igazából én vagyok a gonosz és ő csak megmutatja tudat alatt, hogy velem van a baj. Vacsoráztunk, meghívott, még chaten mondta, hogy ő szeretne fizetni. Megköszöntem, majd kb ez is baj volt, hogy mii hát mondtam hogy meghívlak mit köszönöd meg... Ennek sem lett folytatása.
5. Megérkeztem, mondta, hogy ő éhes, vesz magának enni, én kérek e valamit. Mondom igen köszi egy üdítőt. Na a kérek alatt ő azt értette én veszek magamnak :D Aztán beszélt a füvezési szokásairól, meg nagyon butaságokat mondott, meg fel is akart jönni hozzám koktélokat keverni... Szerencsére nem keresett.
6. Késett 3/4 órát, mobilozott, amíg le nem merült, majd a mentális betegségéről mesélt, hogy amúgy őt egy hete engedték ki a zárt osztályról, mert Istennek képzelte magát. Menőzött a nem létező 7 számjegyű bevételével, ja meg amúgy merevedési zavara is van. Elmondtam neki mindent, hogy mi volt a probléma és miért nem lesz második randi (ezt is csak Messengeren tudtam megtenni, mert a randin bármit mondtam, belevágott a szavamba, négyszer kezdtem bele egy mondatba), de neki annyi esett le ebből, hogy engem zavar, hogy ő gazdag :D Ez volt a legbizarabb randim.
15-ös: Jaj, nekem is volt egy csávó aki végül elutasított engem és utána párszor ránéztem a facejére és láttam, hogy még mindig nincs senkije.
Bár a randiig nem jutottunk, leírom az esetet, hátha más is derül rajta.
Szóval, 17 éves voltam és társkeresőztem. 1 évet lehazudtam a koromból, hogy regisztrálhassak, de szerintem annyira az úgyse számít. Iszonyatosan naív voltam és nem voltak elvárásaim. Úgy voltam vele, hogy bárki is jön össze nekem (mivel önbizalomhiányos voltam ezért örültem ha bárkivel is eljutok egy randiig) ahhoz én igazodok és én adom lejjebb az igényeimet. Holott tudtam, hogy zavarna pl. ha cigizik a párom, de mégse mertem kiírni, hogy a dohányosok kíméljenek.
Sőt, annyira naív és önbizalomhiányos voltam, hogy mikor egy vénember zaklatni kezdett, akkor mindig mondtam udvariasan, hogy álljon le. Majd mielőtt letiltottam volna írtam egy üzenetet neki, hogy "elnézést, hogy le kell Önt tiltsam".
És bár jócskán jöttek szimpatizánsok (nem tinder volt, tehát nem match volt a neve, de valami ilyen jellegű jelzés volt ott is) és üzenetek is, én voltam az a jól nevelt kislány aki mindenre is válaszol, de nem növelte az önbizalmát a sok kérő.
Volt egy srác akivel jól kijöttünk és gyakorlatilag csak az ő üzenetire vártam egész nap. Azt hiszem 2 hete folyamatosan beszélgettünk, de nem mert még randira hívni.
A srác 27 éves volt (ezzel semmi bajom nem volt) és szűz (akkor ezzel se volt bajom, ma már lehet kritikus lennék). A helyzet az, hogy még csók szűz is volt, tehát soha nem volt barátnője akivel akár egy arcpusziig eljutott volna (ma már ez is redflag lenne nekem).
Tipikus kocka, animés srác volt (ez most sem zavarna, hasonló vagyok) akinek érthető okok miatt emiatt sem volt soha barátnője, hisz nem egy olyan érdeklődési kör amit sok lány kedvel (és ennek is megvan az oka egyébként amit ismerek és ami miatt én is eléggé elpártoltam az animés világtól).
Ezen kívül az anyjánál élt (ezzel kicsit bajom lenne mostmár) és nem is akart elköltözni onnan, mondván hogy elég nagy az a ház két-három generációnak (megintcsak redflag lenne mostmár).
Árufeltöltő volt egy üzletbe, mert semmilyen végzettsége nem volt. Egyszer elkezdett egy büfészakot, de nem tudta végigvinni, de büszkén mesélte azt, hogy a gólyatáborba ő nem ivott, ő volt a jó arc, aki mindenkire vigyázott és akinek a "mami" lett a beceneve az egyetemen mert olyan kis gondoskodó férfi volt (redflag).
Végül eljutottunk oda, hogy Facebookot adjunk meg egymásnak. Én előre jeleztem, hogy 5+ éves képem van fenn, mert nem is igazán használom a facebook részt, csak a messengert. Elfogadta de mielőtt visszaigazolt volna ismerősnek kérte társkeresőn, hogy küldjek már egy képet a most-azonnal rögtönzött fejemről.
Mondtam, hogy épp alváshoz készülődök, pizsibe vagyok, vizes haj, no makeup, stb. de erőltette. A kép után letiltott :))
A poén az egészbe az, hogy mielőtt küldtem volna egy képet kértem, hogy ő is tegyen így. Küldött egy fél meztelen selfiet, ahol tisztán látszott a SZŐRTELEN aputeste egy koszos padláson (gondolom anyuka előtt mégse selfiezne félmeztelenül, úgyhogy menedéket lelt a poros padláson). Pontosabban csak a mellbimbói körül volt szőr, egyszerűen röhejesen nézett ki :D
Utána néha ránéztem, hogy vajon ez a 27 éves szűz, anyjánál élő árufeltöltő, animés-kocka aputestű gyerek tudott-e barátnőt szerezni. Nos, nem :D
Utólag vicces számomra, hogy mennyire leadtam az igényeimet, de nyilván akkor és ott egyébként iszonyatosan megsértődtem és iszonyatosan rondának éreztem magam egy ilyen anyámasszonykatonája pasi miatt.
Emiatt is nézem amúgy le az inceleket, mert ő is egy tipikus ilyen srác volt. Soha nem volt senkije, én gyakorlatilag szintjén felül lettem volna (és vagyok is), szinte már szerelmesek voltunk egymásba annyira jól tudtunk kommunikálni mégis képes volt egy olyan genyó húzással megszakítani a kapcsolatot, hogy én érezzem magam szarul miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!