Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbizarabb randi, amin valaha résztvettetek?
A hölggyel egy vacsi volt tervezve, a továbbiakat pedig rábíztuk arra, ahogy alakul.
A tervezettnél 1 órával később érkezett, mert sehol nem talált parkolót ezért már totál felpaprikázva érkezett meg. Én nem tudtam mire vélni az 1 órás késést. Kezdettől fogva biztos volt benne, hogy kamerával figyelnek minket, vagy hogy lebukik a szülei előtt, hogy ő randizik (megjegyzem 35 éves nőről beszélünk).
Mindezek ellenére is egy hotelszobában kötöttünk ki, ahol közölte hogy évek óta nem volt pasival, összevagdosta magát borotvával és mindenhol be van kenve kenőccsel és véletlen se érjek hozzá a számmal.
Vártam hogy vége legyen, illemből még elkísértem a kocsijához de kiderült hogy olyan helyen állt meg, ahol bezárták éjjelre a parkolót ezért újabb 2 órás vergődés következett mire sikerült kijuttatni a kocsit. Éjjel 2re keveredtem haza, szinte futva, csak h szabaduljak. Soha többet nem kerestem.
Második randin beszálltam a srác kocsijába, mert felajánlotta, hogy kivisz a vasútra.
De rohadtul nem stimmelt az irány ( nem voltam helyi, ezt tudta is, de gyakran megfordultam abban a városban) Nekiálltam visszahívóst küldeni egy haveromnak, aki felhívott, én meg erőltetett vidámsággal előadtam, hogy "persze bátyus, mindjárt a vasúton vagyok" és elmondtam kivel randiztam, hol melózik, és milyen kocsija van, mintha csak kérdezte volna a haver.
Ezek után a vasút felé vette az irányt...
Életemben nem féltem még annyira.
2. Onnan van a vagyona, hogy nem fizet soha. :D
A srác neten szerelmes volt belém, mikor iskolában találkoztunk tök semlegesnek mutatkozott. A randi előtt megjelent, közelített, aztán elfutott konkrétan, soha többet nem nézett a szemebe se. :D
Én biszexuális vagyok. Életem legszüreálisabb randija egy fiúval volt, kb. 3 éve. Amikor első pillanatban megláttam, már akkor látszódott rajta, hogy van egy kis beütése. Azon gondolkodtam, hogy lelépjek-e, de mivel már látótávolságon belül voltunk, és nem voltam benne biztos, hogy nem vett észre, ezért inkább maradtam. Azt mesélte, hogy egy random öregembernél lakik, és hogy van egy kínai menyasszonya. (Mégis velem randizik, bár ki tudja, hogy igazak voltak-e ezek az állítások.) A Pólusnál voltunk, a város szélén. Azt akarta, hogy menjek el vele az erdőbe/ott lévő üres részre/nem tudom mi van ott (de tudjátok mire gondolok), mert szexelni akar. Nem mentem. Utólag az is megfordult a fejemben, hogy talán meg akart ölni. Simán kinézném belőle, hogy valami kéjgyilkos sorozatgyilkos. Aztán felszálltunk egy buszra befelé a városba, a belvárosban elköszöntünk. Nyilván soha többet nem találkoztunk.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!