Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz így valaha barátnőm?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű lány
Teljesen szerelmes vagyok belé
De csak egy a gond:van pasija
Rengeteg lányt visszautasítottam miatta
Arra várok hogy végre szakítson a pasijával:már vagy fél éve
2013. dec. 26. 23:19
2/12 anonim válasza:
ha visszautasítod őket nem
logika
3/12 anonim válasza:
Fél év nem is sok... De addig ameddig nem szakít, nyugodtan csajozhatnál.
4/12 anonim válasza:
Jézus atyám!...
Nem, így esélytelen!
6/12 anonim válasza:
Sok lányt visszautasítottál, akkor gondolom azért lehetőségek vannak. Szóval: lesz barátnőd.
Hogy az lesz e, akiről a kérdés tárgya valóban szól? Azt nem tudjuk megmondani.
7/12 anonim válasza:
Tovább várni hülyeség, vagy lépj tovább vagy "segíts nekik", hogy szakítsanak (pár kompromittáló fotó, SMS stb.)!
8/12 anonim válasza:
minden fellángolás 3,5 évig tart ;P
9/12 anonim válasza:
Én 1 éve teljes szívemből szeretek egy fiút, aki az osztálytársam. Most jöttem össze egy másik osztálytársammal, szóval így már kezd halványulni az eredti fiú iránti érzésem. De még mindig szeretem, csak máshogy. szóval vagy nagyon próbálkozz a lánynál, vagy próbáld meg elfelejteni, mert hidd el, leszel még szerelmes másba! :) 15/L
10/12 anonim válasza:
Mit vársz majd dobja a pasiját miattad vagymi? Léptél felé egyáltalán valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!