Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal már rég nem futottam össze, és egyébként is alig beszéltünk valaha, de nagyon szimpi. Hogy lenne érdemes ráírni?
Lényegében kétféle ötletem van:
1. Őszintén megmondom neki, hogy szimpatikus és találkozzunk.
2. Valami ürügyet keresek arra, hogy elkezdjünk beszélgetni. Csak az a gond, hogy nem igazán van téma, mivel soha nem beszélgettünk el hosszabban. Aztán megint valami indokot arra, hogy találkozzunk, de ne mondjam ki azt a két lényegre törő szót, hogy ismerkedni szeretnék, vagy hogy randizzunk.
1.: Köszi a javaslatot, de szerintem ez annyira átlátszó, hogy gáz lenne megkérdezni.
Hisz miért érdekelne engem különösebben az, hogy éppen most hogy van, ha eddig csak néhányszor pár mondatot váltottunk, és azok is hetekkel/hónapokkal ezelőtt voltak?
Őszintén. Ha nem tisztázod a szándékaidat az elején, akkor itt fogsz nyafogni, hogy barátzónába tett a rohadt ribizli, hát ez hogy lehet és eleve minden nő utolsó mocsadék. Ja, hogy te barátkoztál? Akkor nem csoda. :D
Szóval legyél tökös és egyenesen kezdeményezz. Ha pofára ejt, akkor így jártál, nem jöhet össze minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!