Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a legbizarabb randis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legbizarabb randis sztoritok?

Figyelt kérdés
Például: "Nem úgy néz ki, mint a képeken."

2022. aug. 19. 08:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
93%
...szakadok! XDDD olyan sztorikat írtok! Ez a "verem-e a nőket" viszi a pálmát idáig nálam:) #15 vagyok..
2022. aug. 19. 10:28
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
21. Slusszpoén, hogy utána lett belőle egy viszonylag hosszú kapcsolat - dacára ennek az erős kezdésnek :DD Utólag már fogom a fejem, hogy ez így mi a f.sz volt XD
2022. aug. 19. 10:32
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
22# XDDDDD ! Erős kezdés ,jól mondod! Tisztára mint a maffia :))
2022. aug. 19. 10:45
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Ja tényleg, a zárt osztályos sztoriról jut eszembe.:)))) az is mekkora LOL! hogy nekem is volt olyan a társkeresőn , akinek a bemutatkozó szövege ez volt:

"egy hónapja engedtek ki a börtönből, de ennek ellenére nem vagyok rossz ember," blablba...mindezt harminc mondatban... XDD #15

Ja, meg a kedvencem a két éve gyógyult alkoholista volt, akinek arra a kérdésre hogy mit dolgozol a válasza: "van egy kocsmám a hegyen" :))))

2022. aug. 19. 10:50
 25/42 anonim ***** válasza:
92%

Nem randi sztori, de "olyasmi", szóval leírom: Volt egyszer, hogy egy vidéki lány ismerősöm hívott, hogy találkozzunk. Az a része oké is volt, dumálgattunk meg jártuk az utcákat meg hülyültünk. - azért nem tipik randi dolog, mert nem volt köztünk semmi, szerelmes se voltam - Majd estefelé mondta, hogy másnap kísérjem el Pestre, mert egyedül fél bemenni a városba. Lehettünk kb. 15-16 évesek. Nekem semmi kedvem nem volt csak azért utazgatni, nem volt dolgom amúgy arrafelé. Addig-addig erősködött, hogy végül igent mondtam. Minden jól is ment, majd amikor beértünk a Délibe, ott várt rá a.. na, kicsoda? Hát persze, hogy a barátja :DDDDD

(19. voltam(

2022. aug. 19. 10:53
 26/42 anonim ***** válasza:
96%
Áhh basszus #15vagyok újra , nekem is volt olyan akit ugyan nem a zártosztályról engedtek ki , de szerinte az exe a fürdőszobában egy lukon át szexelt a szomszéddal, a gyerekek persze nem tőle vannak ofkorz, mondjuk meló után inni ment a kolléganőjével az persze mindegy volt! ...figyelik őt a laptop kameráján. Első randira egy, a tréningnadrágra húzott rövidgatyában jött mert heresérv-műtétje volt ami nem sikerült, szerinte kibontották csak és megkávéztak mellette. Az exnejétől tudom hogy kórosan hazudozott, de az volt a legkevesebb baj vele. Volt hogy hajnalban a detoxból hívott, ahonnan előtte már egyszer megszökött négy rendőr vitte vissza... ahhh, régi szép idők :P
2022. aug. 19. 11:01
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

A legfurább randis sztorim az volt, amikor találkoztam egy sráccal, aki rögtön az elején közölte, hogy 2000 forintig szívesen meghív bármire.

Mondtam neki, hogy mindig magamnak fizetek - ez elvi kérdés, de ő bizonygatta, hogy 2000 forintig hajlandó fizetni, viszont hozzátette, hogy ha drágább dolgot akarok, a különbözetet én állom.

Elképesztően sértőnek éreztem, noha néhány extrém esetet leszámítva TÉNYLEG mindig mindent magamnak fizetek. De úgy vagyok vele, hogy vagy ajánlja fel rendesen, hogy fizet, és én udvariasan visszautasítom vagy ne fizessen egyáltalán, és úgy is tökéletes. De ez így... 🤦‍♀️

2022. aug. 19. 11:25
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Elhízott egy srác, még középsuliban randira. Én gólya voltam, ő meg végzős. Elhivott kajálni, megkérdezte mit ennék. Rendeltem egy hambit, kávét és egy üveg kólát. Ő nem kért semmit, még egy üdítőt sem, mondván nem éhes. Mikor kihozták az asztalhoz a rendelést kB az első kérdése az volt, megkóstolhatja-e a hambim, mert olyan jól néz ki. Mondtam neki, hogy természetesen, szívesen adok belőle. De egy falat helyett befalta az egészet, majd kérdezés nélkül lehúzta a kávémat, elégedetlen hátradőlt és közölte, hogy ő nála amúgy egy fitying sincsen, legyek már olyan angyal és fizessem ki. Én csak kamilláztam, majd fogtam magam és odamentem a felszolgáló pulthoz (a pasi azt hitte rendezem a számlát) de helyette elmondtam a szitut, a felszolgáló srác szerencsére nagyon rendes volt. Megkérdezte én mit fogyasztottam, mondtam neki, hogy csak egy kólát. Azt mondta fizessem nyugodtan csak azt ki, a többit majd ő lejátsza vele. Így is tettem kifizettem a részem (a kólát) majd angolosan távoztam. Hogy utána, hogy meccselték le a dolgot azt nem tudom, meg nem is érdekel. Lehet ott maradt mosogatni...
2022. aug. 19. 11:31
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, egyszerre akarja kijátszani a gáláns úriember kártyát és egyszerre akar spórolni. Utóbbival amúgy nem lenne gond, csak akkor miért nem mondja azt, hogy "bocs, nem vagyok úgy eleresztve anyagilag, fizessünk felesbe"? Szerintem ezzel nem lenne semmi gond.

2022. aug. 19. 11:32
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
*elhívott :D
2022. aug. 19. 11:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!