Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbizarabb randis sztoritok?
Huhh, nekem nem volt, de a párom mesélt már pár régi sztorijáról :D
Két kedvencem volt:
1. A csaj nagyon csinos volt a képeken, szép, fiatal nő. Írta, hogy nem dohányzik, meg nem iszik, stb. A gond csak az volt, hogy a profilja legalább 5-8 éves lehetett és nem frissítette. Mikor a párom odaért azt látta, hogy a nő legalább 10 évvel idősebbnek néz ki, cigizik (páromnak ez kizáró ok), a teste tele van tetkóval (ez nem kizáró ok, csak a képeken ez ugyebár még nem volt ott), és legalább 40 kilóval több mint aminek írta magát vagy aminek a képek mutatták.
2. A csajszi a legjobb barátnőjével ment a randira. Azzal az indokkal, hogy "jaj hát mindjárt elutazik a barátnőm, egy picit velünk lógna a randin, de majd kettesben maradunk". Természetesen a barátnő ott volt több órán át és mivel a párom illedelmes, ezért a barátnő fogyasztását is fizette közben. Azóta se tudja hova tenni ezt :D hogy a csaj félhetett és emiatt nem mert egyedül randizni vagy pedig kell a barátnő visszaigazolása a randipartnerről.
Amikor megjelent egy majd'200kg-s ember randira. Természetesen izzadtságszagúan.
Aztán azt ecsetelte hogy még őt kéne meghódítani mert nem adja magát könnyen oda bárkinek.
És kozben elment mellettunk egy helyes hapsi aki ledöbbent azon hogy egy szép fiatal nő mit ücsörög itt egy pacákkal. Mákom volt hogy legalább ismerősök nem láttak meg.
(Udvariasságbol nem hajtottam el helyből, de mikor mások vertek így át később(pl megjelent egy 10-20 évvel idosebb tata) találkozásnál köszönés után azonnal mondtam hogy másra számítottam ne haragudjon.már nem állok le udvariasságbol sem olyannal aki képekkel átver sőt előzetes videocset nélkül már meg sem mozdulok)
Videocsetes sztorik azota:
- egyiknek a kaoa is kiesik a szájából
- másik elvileg nem drogozik, de olyan fóbiái vannak hogy hihetetlen. Pl retteg attól, hogy én szervkereskedő lennék, ezt többször is témába hozza, vagy lehet azért nem akarok átmenni hozzá mert ez csapda.(hiába mondtam hogy nekem első randi nem az hogy felmegyek valakihez, ezt fel sem fogja)
A csapda szót úgy írja és mindja, hogy "csabda"
(2.voltam)
"és mivel a párom illedelmes, ezért a barátnő fogyasztását is fizette közben"
*2 nappal korábban*:
/két barátnő beszélget/
"- Hallod, van ez a f..sz, elhívott randizni. K..ra nem jön be de egy kajálást megér. Nem jössz el?
- Miért?
- Úgyis éttermezés lesz, tudod, a szokásos... Meghívatjuk magunkat. Aztán lépünk
- Oké, de mit mondunk, miért vagyok ott veled?
- Elutazol. Vágod?
- Óh szupi"
Anonim írom le, az arcommal nem vállalnám, hogy kúrtak át egyszer..
Röviden a sztori: elmentem a randira a megbeszélt időben - sehol senki.
Hívom - nem veszi fel. Az üzenetekre nem válaszol.
Hazamegyek, és kb. fél nap elteltével, mintha mi sem történt volna, ír vissza, hogy "szia, miújság?" - mondom, ööööö vártalak hogy jössz. De nem jöttél. Mi történt?
válasz: "jaj izé bocsánat, elaludtam", majd pár napra rá: "na akkor találkozunk?" - kérdezi. Mondom aha. Megbeszéltük a 2. találkozást. És ugyanez. Várok rá, nem jön, hívom, nem veszi fel. stb. Megunom, hazamegyek. Írok neki, hogy ez mi volt??? "jaj közben átjött hozzá egy barátja és vele volt".
Hozzáteszem, neki kb. 200 m-t kellett volna sétálnia a helyszínre, míg én fél órát utaztam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!