Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak ?

Figyelt kérdés
Elve egy fiatalabb fiúval/pasival nem szokásom kezdeni de valahol nagyon megfogott .2 hónapig beszélgettünk ,nem is igazan akartam vele találkozni ,de rászedett.Nagyon értelmes eddig tényleg kellemes csalódás volt nekem .Eddig ha kelett ha nem keresett ! Tegnapi nap folyamán 3-4 óránként keresett csak és akkor is 2 szókat írkált.Pedig személyesen is alig bírtam levakarni magamról !!! Nekem tőle ez teljesen új viselkedés . Eddig gondolkodtam rajta ,hogy lehet kéne egy esélyt adnom neki ,de sose szerettem ha pl megjelennek a haverok a csaj le van ....vagy fordítva .Tudom,jelezte is ,hogy szexualisan is nagyon oda van értem, de nem adtam meg magam még neki ,de ez után meg pláne. Lehet ezen sértődött meg? Legalább tisztán látom akkor a dolgokat ?!
2022. aug. 18. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%
#9: akkor meg minek randizgatsz vele? Hűzod a mézesmadzagot szerencsétlen előtt, pedig neked "nem fér bele" egy ilyen kapcsoalt...
2022. aug. 18. 10:29
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
11. De érted, "mi vagyunk az idióták"...
2022. aug. 18. 10:30
 13/19 A kérdező kommentje:
ti igen ki mondta h találkozgatok vele írtam elengedem...hát ne forgassátok ki a szavaim ...édes jó istenem
2022. aug. 18. 10:34
 14/19 anonim ***** válasza:
13. Dehogy engedted el. Ha elengedted volna, nem írtad volna ki a kérdést. Tilt/töröl azt csá. Megfogott, meg esélyt adnál neki, de azért inkább mégse. Szerintem döntsd el akarsz-e tőle valamit. Ha nem, akkor ne táplálj benne hiú reményeket.
2022. aug. 18. 10:37
 15/19 anonim ***** válasza:
#13: te írtad, a 3. hozzászólásban...
2022. aug. 18. 10:39
 16/19 anonim ***** válasza:

"nem szeretnék lefeküdni vele,nem csak vele nálam ez egy elv vagy nem is tudom minek hívjam"

Aszexuális vagy?

2022. aug. 18. 10:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, jobban jar. Teljesen flugos vagy, parkapcsolatra alkalmatlan, gyerekes, lenezo. Majd talal maganak olyat, akivel kolcsonosen jol megertik egymast.
2022. aug. 18. 11:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Semmit nem látsz jól, tipikus királykisasszony vagy, aki elvárja, hogy a férfi nyújtson mindig 100%-ot, és akkor nagy kegyesen talán adsz neki esélyt. (Nő vagyok, és ezt úgy írom, hogy sok gázos pasit ismerek.) Ezt a fiatalabbat úgy emlegeted, mintha arról lenne szó, hogy drogos, alkoholista, sittes stb. Nem muszáj kezdeni vele, de 2 hónap alatt szerintem bőven el lehetett volna már dönteni.
2022. aug. 18. 13:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2022. aug. 18. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!