Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mért van?eskű nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mért van?eskű nem értem mért csinálja

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ismerkedem egy jó ideje egy nővel akinek 2 gyereke is van nincs bajom a gyerekekkel imádom őket

Cseréltünk számot jó pár hete 2 x hívtam sose volt jó neki de messengeren beszélgetünk de már nem olyan sokat eleinte mindent el mondott mostanában alig ír azóta nem is hívott vissza vagy valami csak messenger

2022. aug. 6. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

Mivel talált jobbat, így kegyvesztett lettél.

Amúgy miért pont gyerekes anyukákkal próbálkozol? Nincsenek olyan nők, akiknek több idejük lenne rád?

2022. aug. 6. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Talán őt kérdezd meg és szóban, nem pötyögve dedósként, ennyire nyuszi vagy???

Valószínűleg pótkerék lettél a napjaiba....én rákérdeznék, minek benzint tölteni lyukas tankba...drága az:D

2022. aug. 6. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!