Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak, nem értem!?
Van egy férfi akit már régota ismerek, párszor lefeküdtünk megbeszéltük hogy csak szex és semmi egyéb. Elment külföldre és csak ritkán jön haza. Legutobb mielott jött volna már 3 héttel előtte irt hogy majd jön munkaügyben haza es majd találkozzunk.
Eltelt a 3 hét még elötte is irt hogy segitsek neki valamiben ha jön megbeszéljük stb. Megbeszéltünk mindent erre elöször lemondta mondvan h a kocsija nem indul be. Masodjara azt mondta hogy rosszul van ezert nemtud jonni. Utana meg mar csak rokonokhoz ment es vissza kulfoldre. Utana irt sajnalkozott h nem tudtunk talalkozni nembaj nemsokara jon megint, jaj de hianyzik mar neki h velem legyen milyen jo volt regen blabla. flörtölget nosztalgiazgat es mondja h mar alig varja h jojjon megint. Elvileg most hetvegen jott volna de nem irt semmit es nem is valaszol arra amit irok.
Most ez mi?? Minek kell irnia hogy jön es áradozni arrol h majd milyen jo lesz ha utána szánalmas kifogasokkal jön es lemondja majd pedig nem is ir!? Ha nem akar velem talalkozni akkor minek szol h jönni fog? Megsporolná magának a röhejes kifogásokat nekem eg az idegeskedést. En ezt tenyleg nem ertem ha en akarok valakitol valamit azt megmondom es meg is csinalom nem csinalok magambol idiotat azzal h 3x mondok valami aztan 3x mondom le vagy inkabb elbujok...
Ez miert jo egy férfinak?
Emberek!!! Itt egy ingyen r*banc!!!
És ha tényleg lerobbant a kocsija és tényleg rosszul lett?
Abból amiket leírtál el tudom képzelni azt az őszinte "megmondom ha valamit akarok"-ot.
Nem a pasi a szánalmas hanem te!
most nem azért de ha jött volna most hétvégén akkor benne lettél volna? csak mert ha igen akkor annyira nem égeti magát ha neked még ígyis jó.
Amúgy meg kb. két dolog lehet: van másik csaja is aki ugyanígy bolondítja őt, mint ő téged és azért vagy te a tartalékja, hogy ha az illető nő lemondja legyen kihez menni vagy szimplán jobban szeret veled flörtölgetni mint szexelni.
De szerintem nem itt kell értetlenkedni, simán meg kell mondani, hogy mit gondolsz erről az egészről és csak akkor írja, hogy jön ha tényleg szeretne ha meg nem akkor nem kell a mellé duma, mert nem hat meg, sőt taszít.
Nah én ingyen r*banc te meg sötét bunkó.
Nem lehetne normálisan válaszolni?
Egyébként még ha le is robbant a kocsija stb ha valakivel annyira akarok találkozni megoldom. ( 10 perc sétára lakik tölem) vagy mivan nem lehet felülni egy buszra és menni 1 megállot??
A gond azzal van hogy nem kell áradozni meg nyomni a szöveget egy nőnek utána meg szart se tenni azért hogy amit 20 elmondtam az ugy is történjen. Most megint ezt csinálja nem írt nem válaszol.
A multkor amikor másodjára mondta le gondoltam biztos valamiért nem akar szexelni vagy hozzám feljönni, ezert megkérdeztem hogy megiszunk e egy kávét reggel, meg beszélgessünk érdekel a külfdi munkaja stb meséljen. Erre nem valaszolt csak másnap reggel de akkor mar utazott vissza kulfoldre.
Szoval én tényleg nemtudom mit akar...
Én nem feltètlen a szex miatt akarok vele találkozni söt nem is érdekel h lesz e szex vagy nem. Szimplán találkozni dumálni stb már nem találkoztunk 8 honapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!