Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem tudom ezt mire vélni, miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon jóba vagyok, 2hónapja minden nap beszélünk. Ő azt mondja,hogy el tudna velem képzelni egy kapcsolatot,de attól fél hogy utána már nem lenne ugyanaz. Sokszor mondja,hogy örül hogy vagyok neki,meg hogy milyen aranyos vagyok és hasonlókat. Tudja,hogy számomra ő nem közömbös és én úgy vettem észre hogy én se vagyok az neki. Többször mondta hogy találkozzunk és találkoztunk is. Nagyon jól el tudtunk beszélgetni és mindig mondja, hogy az ilyeneket meg kéne ismételnünk. Mégse lépett még semmit. Mi tévő legyek?2011. dec. 22. 17:52
1/2 anonim válasza:
Csak kedves akar veled lenni. Ha tényleg tetszenél neki, akkor nem érdekelné, hogy a kapcsolat után már nem lenne ugyanaz.
2/2 anonim válasza:
Valóban. Nem lenne ugyanaz, jobb lenne. Ha ettől meg fél, akkor meg gyáva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!