Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt, csak én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt, csak én nem értem ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel napok óta kinéztük egymást, ő pincér gyakorlatom van étterembe én pedig oda jártam enni ahol ő dolgozik. Na most mindig mosolyogva köszöntünk egymásnak és nevetgéltünk ha valamit hibáztunk vagy hibázott rendelés felvételkor. Fogtam magam és megkérdeztem volna e kedve velem eljónni sétálni beszélgetni kunkája után. Igent mondott rá és el is jött nagyon jót beszélgettünk együtt töltöttünk vagy 4órát. A 2.órába megöleltük egymást utánna csókolóztunk rengeteget és nagyon jól elvoltunk, viszont az idő eltelt és buszra kellett szállni elindult haza. Na innentől kezdődtek a számomra zavaró dolgok...Írt nekem, hogy a holnapra megtervezett bulizás amire ő akart elhívni arra nem megy el mert leforrázta magát az öccse és szülei dolgoznak ezért vigyáznia kell rá. Facen mikor írok neki szinte nem is válaszol de "jelenleg elérhető" és van egy olyan érzésem, h átver engem. Ma ismertem meg nem akarok előfeltételezni, de hülye nem vagyok hát a bulik este kezdődnek és a szülei este dolgoznak ez lehetséges? Szerintem, ha elmennék arra a bulira ott találnám de lehet, hogy ez csak az én kis hülyeségem de én ezt így érzem.

Én 19éves vagyok fiú, ő pedig 16éves lány tudom a korkülömbség elég nagy de na szerintetek mi tévő legyek? :/

2017. júl. 21. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meggondolta magát. Tegyél még egy-két kísérletet, aztán, ha úgy látod, nem partner a továbbiakban, akkor hagyd!
2017. júl. 21. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem ugy hangzik ez, mintha a csaj benazna a kifogasokkal.

Ha raersz es elmehetsz, menjel el a buliba. Ha nincs ott, erezd jol magad, ha ott van, akkor ez nem fog mukodni koztetek. Legalabb kiderul.

Vannak emberek egyebkent, akik nem tudnak oszintek lenni szemelyesen a masikkal. Inkabb mindenfelet kitalalnak, amivel ra akarjak vezetni a masikat, hogy jojjon ra, amire gondolnak.

2017. júl. 21. 22:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék elmenni arra a bulira túl drága ott minden és nem is vagyok olyan kedvembe most. De nem értem miért csinálja, mikor az utolsó együtt töltött percekben is mosolyogtunk és nevettünk, és úgy érzem nem hibáztam és ő is mondta, hogy ő is kinézett engem magának, és ha nem szólítom le akkor megkeresett volna. Nem é0értem komolyan miért nincs nekem szerencsém egyszer az életbe egy gond nélküli kapcsolattal...
2017. júl. 22. 07:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek is valami nem stimmel ebben az egészben vagy csak én gondolom túl az egészet!?
2017. júl. 22. 07:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nőjetek fel. Ez így amit olvastam..ez szörnyen gyerekes volt és siralmas.

19/L

2017. júl. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!