Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt, csak én nem értem ezt az egészet?
Van egy lány akivel napok óta kinéztük egymást, ő pincér gyakorlatom van étterembe én pedig oda jártam enni ahol ő dolgozik. Na most mindig mosolyogva köszöntünk egymásnak és nevetgéltünk ha valamit hibáztunk vagy hibázott rendelés felvételkor. Fogtam magam és megkérdeztem volna e kedve velem eljónni sétálni beszélgetni kunkája után. Igent mondott rá és el is jött nagyon jót beszélgettünk együtt töltöttünk vagy 4órát. A 2.órába megöleltük egymást utánna csókolóztunk rengeteget és nagyon jól elvoltunk, viszont az idő eltelt és buszra kellett szállni elindult haza. Na innentől kezdődtek a számomra zavaró dolgok...Írt nekem, hogy a holnapra megtervezett bulizás amire ő akart elhívni arra nem megy el mert leforrázta magát az öccse és szülei dolgoznak ezért vigyáznia kell rá. Facen mikor írok neki szinte nem is válaszol de "jelenleg elérhető" és van egy olyan érzésem, h átver engem. Ma ismertem meg nem akarok előfeltételezni, de hülye nem vagyok hát a bulik este kezdődnek és a szülei este dolgoznak ez lehetséges? Szerintem, ha elmennék arra a bulira ott találnám de lehet, hogy ez csak az én kis hülyeségem de én ezt így érzem.
Én 19éves vagyok fiú, ő pedig 16éves lány tudom a korkülömbség elég nagy de na szerintetek mi tévő legyek? :/
Nekem ugy hangzik ez, mintha a csaj benazna a kifogasokkal.
Ha raersz es elmehetsz, menjel el a buliba. Ha nincs ott, erezd jol magad, ha ott van, akkor ez nem fog mukodni koztetek. Legalabb kiderul.
Vannak emberek egyebkent, akik nem tudnak oszintek lenni szemelyesen a masikkal. Inkabb mindenfelet kitalalnak, amivel ra akarjak vezetni a masikat, hogy jojjon ra, amire gondolnak.
Nőjetek fel. Ez így amit olvastam..ez szörnyen gyerekes volt és siralmas.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!