Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljak randit,ha oldalt csúnya a fogam,amíg meg nem csinálják?
Figyelt kérdés
Jobb felső rágófogam ketté tört és csak így vállalta el a fogorvosom ha mellette lévő kettőt lecsiszolja.
Ez meg is történt,azonban most hiányzik egy fogam és mellette lévő kettő is csúnya még vagy 2 hétig,amíg meg nem csinálja teljesen a fogorvosom.
Viszont most hétvégén lenne egy randim.
Annyira nem feltűnő a fogam,de mégis csak első benyomás lenne.
Bevállaljam így a randit?
Elmondjam a randipartnernek hogy hogyan jártam?
2022. júl. 4. 13:49
1/4 anonim válasza:
Én biztos nem akarnék lecsúszni emiatt álmaim pasijáról, szóval elmennék a randira, és poénosan elmesélném neki, hogy milyen szerencsétlenül jártam.
2/4 anonim válasza:
Szerintem mondd el még randi előtt, hogy mi a helyzet, és hogy 2 hét múlva már rendben lesz. Esetleg kérdezd meg, így is akar-e talizni, vagy várjátok-e meg a 2 hetet. Ha meg nem zavarja, akkor valszeg komolyabban érdeklődik.
3/4 anonim válasza:
Én is szólnék előre és megnyugtatnám, hogy nagyon zavar és x napon belül szerencsére vége is ennek a borzalomnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!