Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nők! Nektek van hogy jóképű pasik is udvarolnak akik kapcsolatot is akarnak?
Igen, de csak azért mert van vmiféle mentális sérülésük es azt hiszik majd én kitartok mellettük és elviselem olyan alapon, hogy ugysincs más, akinek kellenék.
Rajtam akarnák kiélni a pl beteg feltekenykedésüket, (amit senki nem visel el,olyan szinten nem normális), vagy másik azt pl hogy az exe csalta, elhagyta és rajtam akarja megbosszulni, mintha velem bármit megtehetnének.
Az ilyen "sérült" jopasik, akiknek minden nő egy csettintés, nyomulnak is rájuk jócsajok, nem felszín alapján válogatnak, hanem aszerint, hogy kit tudnak birtokolni, aki mellettük kitart. "Áldozatokat" keresnek csak, ahhoz, hogy kiéljék a sérelmeiket.
Szakítások után meg megy a csillagok lehozása, minden vagyonukat is nekem adnák, az egész életüket is(kézkérés), csak ne szakítsak.
Akik "elesettebbeket" keresnek, azok nem véletlenül keresnek olyat, aki náluk "gyengébb".
Mert majd az kitart mellettük, szerintük többmindent elvisel, lenyel, mint azok a nők, akik bármikor kapnak mást es lazán "beintenek" nekik, ha jopasi, ha nem.
5: hogyhogy vissza sem köszönnek? Köszönsz nekik és némák maradnak? MIért? De rossz...
De azért volt már pasid?
Ijj, ismet egy kerdes, ahol a valaszok tobbsegebol arad a noi frusztracio. Ertheto, hogy miert menekulnek innet az ertelmes nok.
Amit lattam: Ismerek tenyleg ronda noket es ritkan udvarolnak nekik kifejezetten jo pasik. Ok megkaphatnak szebb noket is. Viszont atlagos sracok rendszeresen udvarolnak nekik.
Viszont van kivetel: Ha egy ronda no tobbet is nyujt, mint az atlag. Volt egyetemen egy csaj, aki nagyon nem volt szep. Rendszeresen poenkodtam rajta. Viszont meg a jobb pasik is korberajongtak. Kivetelesen jo volt a humora es nagyon intelligens volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!