Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nők! Nektek van hogy jóképű pasik is udvarolnak akik kapcsolatot is akarnak?
10
Messze a szintem alatt vagy, nyugi.
Olyan emberek voltak akik megkeseredve, szép lányok által kikosarazva azt gondolták, hogy jó még ezt is megpróbálom, igaz hogy nem ilyet akartam.
Hát kösz. Plusz terhelve a fent írtakkal. Rohadó fogsor (szószerint fekete), mindig zsíros haj, nem túlsúly, hanem extrém kövérség.
Amúgy az alkoholizmust és a nősséget miért nem elemzed és állítod be vonzó tulajdonságnak, csak hogy bizonyítsd milyen válogatós vagyok.
Azért, mert nem arról van szó. Te nem nézel ki jól és hasonlóan nem jól kinézők próbálkoztak nálad. (Értelemszerűen azt felejtsük el, hogy ők mind alkeszok voltak, mert ez nevetséges.)
A nőiesség alatt most épp mit értesz?
17
Nősség, tehát nősek voltak.
Igazából nem tudom mit vársz ettől a beszélgetéstől. Balázs kérdezte, hogy a csúnya nőktől akartak-e szép emberek komoly kapcsolatot, én válaszoltam, hogy soha, és elmeséltem milyen férfiak tettek kísérletet.Te hogyan kapcsolódsz ehhez, vetődik fel a kérdés, minden jót, szia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!