Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya nők! Nektek van hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nők! Nektek van hogy jóképű pasik is udvarolnak akik kapcsolatot is akarnak?

Figyelt kérdés
Tehát nem csak kekszelést. F/31
2022. júl. 3. 08:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az itt válaszoló nőknek:

Miért nem egyszerűbb be vallani hogy a ronda srácoknak ti sem örültök mint le írni hogy jaj még ők sem udvarolnak milyen szemetek. Én már 90%-ban el fogadtam hogy nem lesz barátnőm tényleg átlag alatti vagyok nincs jó humorom stb. Viszont nem hibáztatok senkit elfogadom hogy ez van. Egy időben álmodoztam arról hogy valahol az én szintemen lévő nővel összejövök és boldogan élünk(nekem pl egy 160cm körül 80-90-100 kg körüli nő az ideál.)de már be láttam hogy esélytelen.

Van jó pár vonás ami nem zavarna pl az enyhe kancsalság,vagy fogászati probléma miért is zavarna hiszen lehet kezelni nem a középkorban élünk,és igen nekem is vannak ilyen problémáim.Viszont legyünk őszinték a nők egy talpra esett férfit szeretnének aki valahol a szintjük fölött van-áh na jó ez kissé olyan mint ha hibáztatnám a nőket vagy tudnám hogy milyenek is,azt tudom hogy míg én boldog lennék egy hozzám hasonló nővel egy ilyen nő soha nem lenne boldog velem. Legalább is közel a 30-hoz ezt tapasztalom. Lehet rosszul gondolom,előfordulhat hogy van olyan nő aki pont ilyen pasira bukik vagy olyan pasi aki pont hozzátok hasonlót szeretne de utóbbi valószínűbb már csak a hallott sztorik alapján is.

2022. júl. 16. 09:52
 22/22 anonim ***** válasza:

ebbe jól belekavarodtam ráadásul nem is válaszoltam a kérdésre és még csak nő sem vagyok bocsi kérdező.

Azért az egyiknek eleget teszek:

van hogy udvarolnak nekik

2022. júl. 16. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!