Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöb nőnek miért olyan csúnya az arcbőre a testéhez képest?
Ilyet én is észrevettem.
Ráadásul olyan csajon is aki nem sminkelni magát.
Feltűnően sok csúnya bőrű nővel talàlkoztam szintèn.
Persze, az arcot éri a legtöbb hatás, hiszen az mindig szabadon van. Szél, hideg, meleg, napsütés, smink, stb. Kézfej is hasonló tud lenni néha.
Annyira nem vészes szerintem, mint ahogy leírtad.
2. Nem értem a felháborodás okát, a tényeket írtam le. Ráadásul a nők is szégyellik, pont ezért takargatják egy kiló vakolattal, amivel persze csak még jobban ártanak neki.
Ha meg lemossák, jön a felismerés, hogy úristen hogy néz ki!
#3-as leírta, azt a részt éri a legtöbb környezeti hatás. Férfiaknál is így van egyébként.
Nézd a fordítottját: az igazán izgató, legfeljebb nyáron alkalmanként szabadon levő testtájakon viszont gyakran 40-50-es korosztálynak is elég friss és hamvas a bőr.
Amit te "kráteresnek" nevezel az a tág pólusú zsíros bőr.
Többféle bőrtípus létezik, ami leginkább az arcon érvényesül. Van száraz, vízhiányos, kombinált és zsíros bőr is. Akinek hormonális baja van vagy sokat van a napon annak pigmentfoltos is lehet a bőre.
És tök mindegy hogy férfi vagy nő az illető. Mivel az arcunkat nem fedi el a ruha, ezért látszik meg minden jobban az arcon (napkárosodás, cigizés alkohol hatása, éjszakai munkavégzés stb). Az örökölt genetikai dolgokról nem is beszélve.
A sminkre fogni meg nem érdemes ezeket a megfigyeléseket, mert ma már a drogériákban kapható sminkek is engedik "lélegezni" a bőrt és egyre több jótékony alapanyagot tartalmaznak (hyaluronsav, C vitamin, niacinamid, aloe vera, ceramidok, SPF stb).
Minél idősebb valaki annál inkább csökken a bőrében a kollagén is, és ez is meglátszik a bőrön.
És ez a férfiakra is jellemző, pedig ők köztudottan nem sminkelnek.
"kráteres arcú, vagy akinek lukacsos, ragyás a bőre, stb. És még csak nem is kezelteti"
Ez a tág pólusú zsíros vagy kombinált bőr. Így született, NEM lehet kicserélni a bőrét! Kezelni csak BHA savakkal lehet meg retinollal amik egy kicsit csökkentik a pólusok méretét, de nem lesz olyan bőre az illetőnek soha, mint egy másik tökéletes bőrrel rendelkező másik nőnek. NEM tehet róla hogy így született, az viszont igaz, hogy vannak rá szérumok, hámlasztók, krémek amikkel jól lehet kezelni, szinten tartani.
Ha ennyire nem tetszik az adott nő, akkor ne foglalkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!