Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöb nőnek miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöb nőnek miért olyan csúnya az arcbőre a testéhez képest?

Figyelt kérdés
Fotón (tudom retus) meg távolról nem derül ki, de közelről mikor jobban megnézem, nagyon sok nőé csúnya, főleg a teste többi részéhez képest, mintha nem is ahhoz tartozna. Kráteres, mint a Hold, ragyàs, ráncos, szőrös, stb. És már huszonéveseknél is. Férfiaknál ritkább az ilyen. Ez a sok sminknek tudható be?
2022. jún. 20. 11:20
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
7. Akkor mutasd meg neki!
2022. jún. 20. 12:03
 12/50 A kérdező kommentje:

"az igazán izgató, legfeljebb nyáron alkalmanként szabadon levő testtájakon"

Már bocs, de ha nekem nem tetszik a feje, tőlem aztán lehet bármilyen bőrű a teste, nem fog izgatni.

2022. jún. 20. 12:05
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szr dolog ez a genetika
2022. jún. 20. 12:05
 14/50 anonim ***** válasza:
88%

"Már bocs, de ha nekem nem tetszik a feje, tőlem aztán lehet bármilyen bőrű a teste, nem fog izgatni."

Jól van, én már arra az eshetőségre próbállak felkészíteni (ha majd egyszer azon a szinten leszel), hogy nem akarod pusztán azért elhagyni/megcsalni életed szerelmét, mert az ő arcbőrén is észlelhető az idő múlása.

2022. jún. 20. 12:11
 15/50 anonim ***** válasza:
95%
Nekem pl autoimmun betegségem van. Elég gyakori nőknél ez a betegség. Sajnos kihat az arcbőrre is. Ennyi.
2022. jún. 20. 12:13
 16/50 A kérdező kommentje:
Ha mindkét nemnél igaz lenne, akkor a pasik miért nem sminkelik magukat, és miért nem jönnek ide sírni, hogy ilyen-olyan betegségem van, azért olyan?
2022. jún. 20. 12:17
 17/50 A kérdező kommentje:
"nem akarod pusztán azért elhagyni/megcsalni életed szerelmét, mert az ő arcbőrén is észlelhető az idő múlása." - de én nem az öregedésről beszéltem, még ki is emeltem, hogy már huszonévesen sok nőnek kezeletlen undorító ronda az arcbőre közelről,és úgy néznek ki, mint Leokádia.
2022. jún. 20. 12:19
 18/50 anonim ***** válasza:
91%
Tök normális hangnemben kaptál választ a kérdésedre, indokolva. Igen, a nőknél rengeteg hormonális betegség előjöhet, ezek többnyire egy "csokorban" érkeznek pl: hashimoto+pcos+ir. Ezek mind kihatnak a bőrre. Biztosan kezelik a legtöbben, de tökéletes nem lesz.
2022. jún. 20. 12:21
 19/50 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat pozitívra is értékelte , a támadókat nem.
2022. jún. 20. 12:26
 20/50 anonim ***** válasza:
85%

Jogod van a véleményedhez, ez igaz. De NEM kötelező ezekkel a nőkkel foglalkozni. Rájuk sem kell nézni. Azért irigyellek, hogy te ilyen "tökéletes" vagy.

2022. jún. 20. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!