Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöb nőnek miért olyan csúnya az arcbőre a testéhez képest?
Mert az folyamat ki van téve a külső kornyezeti viszontagsagoknak legszennyezes nap stb
En azt nem ertem az araboknal ahol csak homok van meg piszok állandoan bepálnak a csodorba hogy lehet mégis (a net szerint)tokeletes a bőrük?
35
"a net szerint"
Itt a válasz.
#1es voltam
Férfi
Köszi a sok mínuszt
Bocs, de az én bőröm hibàtlan, minimálisan 1-2 miteszer van az orromon de kezelem.
Pedig ki is szoktam járni , nem vagyok vákum alatt.
#38 csak nem tàn' ragyàs , rücskös, kràterfejü, kipattogzott bőrü, gennyes , hamló kollègàval van dolgunk itt az agresszív beiras kapcsàn ?
Nem nyert, szerencsés vagyok, mert még kamaszként sem voltam pattanásos.
Az agresszív beszólás azért van, mert úgy gondolom, én is lehetek olyan "kritikus", mint a kérdező. Nem "támadás". Ha azt hiszi, hogy egy csinos nőnek térden állva kellene könyörögnie a kérdező 10 centis pusztítójáért, mert nem tökéletes a bőre, akkor már megint nem nekünk van túl sok önbizalmunk.
A legokádékabb férfi is olyan elégedett a testével, hogy az valami hihetetlen. És még kritizáltok.
Jaj te a lány vagy akivel gyakran surlódom.
...nagyon fusztràlt vagy mostansàg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!