Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöb nőnek miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöb nőnek miért olyan csúnya az arcbőre a testéhez képest?

Figyelt kérdés
Fotón (tudom retus) meg távolról nem derül ki, de közelről mikor jobban megnézem, nagyon sok nőé csúnya, főleg a teste többi részéhez képest, mintha nem is ahhoz tartozna. Kráteres, mint a Hold, ragyàs, ráncos, szőrös, stb. És már huszonéveseknél is. Férfiaknál ritkább az ilyen. Ez a sok sminknek tudható be?
2022. jún. 20. 11:20
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
71%
Ezután igazat adok a 24esnek😂. Pedig nem szeretem a hasonló kommenteket.
2022. jún. 20. 13:11
 32/50 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem “rücskös a pofám”, ha már ilyen kulturáltan fejezted ki magad(a stílus maga az ember), szerencsére szép bőröm van, de nem gondolom, hogy bárkit is bántani kéne amiatt, hogy neki ezt dobta a gép. Neked is bármikor lehet hormon/bélproblémád és lehet rücskös a pofád. Remélem majd veled is így fognak akkor beszélni. Ne felejtsd el, hogy az élettől mindig visszakapod majd, amit adsz.
2022. jún. 20. 13:16
 33/50 anonim ***** válasza:
15%
Pedig abban teljesen igaza van, hogy ezen az oldalon mindig csak nőknek lehet igaza, csak nekik lehet véleményük, ha bármilyen kritikát foglmazol meg rögtön csoportosan támadnak, inceleznek, dislike-olnak.
2022. jún. 20. 13:33
 34/50 anonim ***** válasza:
15%

Mert az folyamat ki van téve a külső kornyezeti viszontagsagoknak legszennyezes nap stb

En azt nem ertem az araboknal ahol csak homok van meg piszok állandoan bepálnak a csodorba hogy lehet mégis (a net szerint)tokeletes a bőrük?

2022. jún. 20. 13:34
 35/50 anonim ***** válasza:
0%
*Es az araboknal még a furdes se divat de ha meg is mosakodnak akkor a tavi szennyvizben teszik azt. A neten meg hamvas nőrű arab nők vannak.
2022. jún. 20. 13:35
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

35

"a net szerint"

Itt a válasz.

2022. jún. 20. 13:43
 37/50 anonim ***** válasza:
83%
Megint egy szarzsák, aki nem néz tükörbe, pedig fogadjunk, hogy úgy nézel ki, mint a telibeszart búvárruha.😀
2022. jún. 20. 13:57
 38/50 anonim ***** válasza:
5%

#1es voltam

Férfi

Köszi a sok mínuszt

Bocs, de az én bőröm hibàtlan, minimálisan 1-2 miteszer van az orromon de kezelem.

Pedig ki is szoktam járni , nem vagyok vákum alatt.

#38 csak nem tàn' ragyàs , rücskös, kràterfejü, kipattogzott bőrü, gennyes , hamló kollègàval van dolgunk itt az agresszív beiras kapcsàn ?

2022. jún. 20. 14:10
 39/50 anonim ***** válasza:
81%

Nem nyert, szerencsés vagyok, mert még kamaszként sem voltam pattanásos.

Az agresszív beszólás azért van, mert úgy gondolom, én is lehetek olyan "kritikus", mint a kérdező. Nem "támadás". Ha azt hiszi, hogy egy csinos nőnek térden állva kellene könyörögnie a kérdező 10 centis pusztítójáért, mert nem tökéletes a bőre, akkor már megint nem nekünk van túl sok önbizalmunk.

A legokádékabb férfi is olyan elégedett a testével, hogy az valami hihetetlen. És még kritizáltok.

2022. jún. 20. 14:20
 40/50 anonim ***** válasza:
9%

Jaj te a lány vagy akivel gyakran surlódom.

...nagyon fusztràlt vagy mostansàg

2022. jún. 20. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!