Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves, csúnya, szegény férfiként milyen barátnőm lehet?
Külső : 1-4/10 pontosra taksálnak általában a nők, nagyon ritkán 5. S általában az az egyöntetű vélemény hogy ronda vagyok.
Nincs karrierem, éhbérért kell dolgoznom.
Milyen barátnőm lehet? Eddigi tapasztalatok :
20 előtt meg környékén még viszonylag magas (mondhatni irreális) igényeim voltak, csak a szép lányok tetszettek. Utólag visszagondolva nevetséges voltam. Teltek az évek, elkezdtem lefelé adni a szintet, észrevettem az átlagos kinézetű nőket is. Ők is elhajtottak.
Az utóbbi 4-5 évben már a kifejezetten ronda nőkre is rámegyek, de azok is elhajtanak.
S akkor most jönne az utolsó lépcsőfok, az elhízott ronda nők.
Bele kell mennem ebbe hogy lehessen barátnőm?
Egyetlen "komolyabb" kritérium azért végig maradt : vénlányokat nem akarok barátnőnek. Tehát csak nálam fiatalabb vagy max. velem egykorú nő jöhet szóba.
Balázska.
Az évek során,mialatt itt kommenteltél nem egy ember mondta neked,hogy tedd le a piát és szerezz normális szakmát és akkor nagyobb az esélye hogy lesz barátnőd.
Ezek közül mit valósítottál meg hogy jobb életed legyen?
A piát lényegében szinte teljesen elhagytam. Erre büszke is vagyok. Diplomát nem tudtam szerezni, de még szakmunkás bizonyítványt se.
De őszintén szólva ha azért nem kellek egy nőnek mert túl keveset keresek, igazából nekem nem is kellene az a nő, számító cafka.
Bazsi, a helyzet az, h a külsőd a legjobb napodon 3as.
Vélhetően nem csak a mi köreinkben produkàlod alul magad, de minden màs helyen is.
Kezdjél el rendes helyen dolgozni, függetlenedni.
Esetleg mozogj, hagyd el a piàt, de ne ezzel a dumàval: Héj béjbi, letettem a poharat...kerek 5perce.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!