Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 31 éves, csúnya, szegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

31 éves, csúnya, szegény férfiként milyen barátnőm lehet?

Figyelt kérdés

Külső : 1-4/10 pontosra taksálnak általában a nők, nagyon ritkán 5. S általában az az egyöntetű vélemény hogy ronda vagyok.

Nincs karrierem, éhbérért kell dolgoznom.

Milyen barátnőm lehet? Eddigi tapasztalatok :

20 előtt meg környékén még viszonylag magas (mondhatni irreális) igényeim voltak, csak a szép lányok tetszettek. Utólag visszagondolva nevetséges voltam. Teltek az évek, elkezdtem lefelé adni a szintet, észrevettem az átlagos kinézetű nőket is. Ők is elhajtottak.

Az utóbbi 4-5 évben már a kifejezetten ronda nőkre is rámegyek, de azok is elhajtanak.

S akkor most jönne az utolsó lépcsőfok, az elhízott ronda nők.

Bele kell mennem ebbe hogy lehessen barátnőm?

Egyetlen "komolyabb" kritérium azért végig maradt : vénlányokat nem akarok barátnőnek. Tehát csak nálam fiatalabb vagy max. velem egykorú nő jöhet szóba.

2022. jún. 3. 15:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Vegyél egy Eurojackpot szelvényt 800 az ára még ma 19.00 fel tudd adni, tavaly egy külföldre szakadt hazákfianak is sikerült. Sok sikert!

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2022. jún. 3. 16:45
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

Mivan azokkal a "gyerekes" jóképűekkel, akik sorra dugják a nőket. Velük nőknek sosincs kifogása, mindig szétteszik a lábukat nekik. Fura. Nem lehet, hogy a külső számít csak mégis?

2022. jún. 3. 16:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

31 évesen így nem sok esélyed van senkinél sem.

Nem csak előnytelen a kinézeted, de ráadásul semmit célod nincsen hogy kicsit többet kihozz magadból, neked tökre megfelel hogy otthon laksz, a fizetésed egy nulla, a munkahelyed nulla.

2022. jún. 3. 16:49
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
Csúnya és kövér barinőd lehet. Mi ezzel a gond?
2022. jún. 3. 16:54
 15/21 anonim ***** válasza:
41%
Bármilyen.
2022. jún. 3. 16:56
 16/21 A kérdező kommentje:
Barátnőről beszéltem, nem családalapításról. Én ilyen körülmények közé eleve nem csinálnék gyereket.
2022. jún. 3. 16:59
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
12, Mi van azokkal a férfiakkal akik qrváznak? A külső számít nektek is vagy mi?
2022. jún. 3. 17:05
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Igen, férfiaknak csak a külső számít. Ezen te miért lepődsz meg?

2022. jún. 3. 17:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Őszinte megkönnyebbüléssel és boldogsággal tölt el, hogy Balázs itteni ámokfutásainak remélhetőleg örökre vége. Jó ideig tartott, amíg a modik ráébredtek, hogy mi lenne a dolguk vele kapcsolatban, de a lényeg, hogy végre megtették.
2022. jún. 3. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:

"S akkor most jönne az utolsó lépcsőfok, az elhízott ronda nők."

Öööö... javíts ki, ha tévedek, de te nem vagy elhízva véletlenül?

2022. jún. 3. 18:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!