Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves, csúnya, szegény férfiként milyen barátnőm lehet?
Külső : 1-4/10 pontosra taksálnak általában a nők, nagyon ritkán 5. S általában az az egyöntetű vélemény hogy ronda vagyok.
Nincs karrierem, éhbérért kell dolgoznom.
Milyen barátnőm lehet? Eddigi tapasztalatok :
20 előtt meg környékén még viszonylag magas (mondhatni irreális) igényeim voltak, csak a szép lányok tetszettek. Utólag visszagondolva nevetséges voltam. Teltek az évek, elkezdtem lefelé adni a szintet, észrevettem az átlagos kinézetű nőket is. Ők is elhajtottak.
Az utóbbi 4-5 évben már a kifejezetten ronda nőkre is rámegyek, de azok is elhajtanak.
S akkor most jönne az utolsó lépcsőfok, az elhízott ronda nők.
Bele kell mennem ebbe hogy lehessen barátnőm?
Egyetlen "komolyabb" kritérium azért végig maradt : vénlányokat nem akarok barátnőnek. Tehát csak nálam fiatalabb vagy max. velem egykorú nő jöhet szóba.
Vegyél egy Eurojackpot szelvényt 800 az ára még ma 19.00 fel tudd adni, tavaly egy külföldre szakadt hazákfianak is sikerült. Sok sikert!
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Mivan azokkal a "gyerekes" jóképűekkel, akik sorra dugják a nőket. Velük nőknek sosincs kifogása, mindig szétteszik a lábukat nekik. Fura. Nem lehet, hogy a külső számít csak mégis?
31 évesen így nem sok esélyed van senkinél sem.
Nem csak előnytelen a kinézeted, de ráadásul semmit célod nincsen hogy kicsit többet kihozz magadból, neked tökre megfelel hogy otthon laksz, a fizetésed egy nulla, a munkahelyed nulla.
Igen, férfiaknak csak a külső számít. Ezen te miért lepődsz meg?
"S akkor most jönne az utolsó lépcsőfok, az elhízott ronda nők."
Öööö... javíts ki, ha tévedek, de te nem vagy elhízva véletlenül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!