Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak ?

Figyelt kérdés
Elve egy fiatalabb fiúval/pasival nem szokásom kezdeni de valahol nagyon megfogott .2 hónapig beszélgettünk ,nem is igazan akartam vele találkozni ,de rászedett.Nagyon értelmes eddig tényleg kellemes csalódás volt nekem .Eddig ha kelett ha nem keresett ! Tegnapi nap folyamán 3-4 óránként keresett csak és akkor is 2 szókat írkált.Pedig személyesen is alig bírtam levakarni magamról !!! Nekem tőle ez teljesen új viselkedés . Eddig gondolkodtam rajta ,hogy lehet kéne egy esélyt adnom neki ,de sose szerettem ha pl megjelennek a haverok a csaj le van ....vagy fordítva .Tudom,jelezte is ,hogy szexualisan is nagyon oda van értem, de nem adtam meg magam még neki ,de ez után meg pláne. Lehet ezen sértődött meg? Legalább tisztán látom akkor a dolgokat ?!
2022. aug. 18. 10:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Találkozz vele aztán meglátjátok, hogy alakul.
2022. aug. 18. 10:18
 2/19 anonim ***** válasza:
Túl sokat agyalsz...lazulj el egy kicsit...
2022. aug. 18. 10:20
 3/19 A kérdező kommentje:
3.-ik randi lenne de ég nem szeretnék lefeküdni vele,nem csak vele nálam ez egy elv vagy nem is tudom minek hívjam . ő viszont már nagyon teper .utána meg már mint írtam nagyon kezd eltűnni ...
2022. aug. 18. 10:21
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
két hónap alatt volt egy nap, amikor általad nem ismert okokból, nem tepert a kedélyeidért és ezért te rögtön felejtősnek mondod. Te nulla energiát raktál bele, de ő mindig keressen? Nem tudom miért gondolod, hogy ez elfogadható. Én már rég mellőztelek volna a helyében. Hű, hallod, sajnálom ezt a srácot.
2022. aug. 18. 10:21
 5/19 anonim ***** válasza:
*kegyeidért
2022. aug. 18. 10:22
 6/19 A kérdező kommentje:
4-látom nem tudod értelmezni .kérlek inkább ne okoskodj ! Köszönöm !
2022. aug. 18. 10:23
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Hát tudod. Kell a f..nak olyan nő, aki nagyvonalúan megsajnál és esélyt ad nekem, közben amúgy le sem szar engem, hanem elvárja hogy én teperjek utána. A srác már megtette a lépéseket, keresett, de te 2 hónapig húztad szerencsétlen agyát, de még találkozni sem óhajtottál vele. Ne haragudj, de már rég felejtős lennél, ha velem ezt eljátszanád.
2022. aug. 18. 10:24
 8/19 A kérdező kommentje:
7 mint írtam fiatalabb mint én !!! Nem megy a szövegértés ?
2022. aug. 18. 10:25
 9/19 A kérdező kommentje:
inkább tanúlj meg értelmezni utána arcoskodj !! nem mindenkinél fér bele egy jóval fiatalabb pasi idiotaa....
2022. aug. 18. 10:26
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

8. Láttam, hogy írtad, hogy fiatalabb, tudok szöveget értelmezni.

"nem mindenkinél fér bele egy jóval fiatalabb pasi" Ha nem fér bele, akkor meg mit áltatod a srácot? hagyd békén és keress idősebb férfit. Miért vagyok idióta? Én nem kavarok olyannal, akivel az "elveim" nem engedik...

2022. aug. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!