Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy rájöjjön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy rájöjjön hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Hogyan viselkedjek a társaságában? Milyen jeleket küldjek egy férfi számára hogy rájöjjön mennyire tetszik nekem?

Az is érdekelne, hogy a férfiaknál miből lehet tudni hogy bejön nekik valaki? Milyen a viselkedésük egy számukra vonzó/szimpatikus hölgy jelenlétében?

2022. jún. 1. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
15%
Ha küld egy képet a pinájáról, akkor talán még én is olvasnék a sorok között. Meg pl. ha szoknyában előttem szétteszi a lábát az is azért illene, hogy egyértelmű legyen. A többi az mind elég kétértelmű egy nőtől.
2022. jún. 1. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
39%

Menj oda hozzá és kérdezd meg,hogy tudna e 4szemközt beszélni.

Nézd tudom még nem ismerjük egymást,de valami nagyon megfogott benned. Nem tudom rólad levenni a szemem. Szeretnélek jobban megismerni. Esetleg hétvégén ráérnél egy vacsorára velem?

Úgy képzeld el az agyunkat mint egy gép amit sosem dicsérnek,akiért sosem tesznek semmit,ha te a leg minimálisabb érdeklődést mutatod, gondoskodni próbálsz és néha dicsérsz akkor a többi nőre rá sem nézünk, hiszen megtaláltuk azt az egyetlen ragyogó csillagot aki fényt jelent az éjjszakában.

El sem tudod képzelni milyen a férfiak élete, nőként valószinüleg mindig dicsértek. Minket pedig a teljesítményünk alapján itélnek meg.

Célozgatással nem fogsz semmire menni. 32éves férfiként írom neked ezt: Gondolj ránk úgy mint egy 8éves gyerekre akinél ott a kassza kulcsa és nem felel senkinek.

Ameddig az arcunkba nem tolod magad,hogy hahó tetszel. Addig nagyon kevesen veszik le a jeleket,de ők profik és valószinüleg nem te leszel az utolsó első randijuk..

2022. jún. 1. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
A szemébe nézel, nevetsz a poénjain, kérdezősködsz, beszélteted és ha nagyon bátor vagy, megérinted többször "véletlenül". Eddig minden férfi vette ezeket és elkezdett olyan témákról beszélni, aminek a végén egyértelmű lett mindkettőnk számára, hogy akarjuk-e egymást. Persze előbb tudd meg, hogy foglalt-e - erre meg simán rá lehet kérdezni, hogy és vár valaki otthon? vagy mész valahová a pároddal hétvégén? Ezek is már eléggé olyan kérdések, amikből gyanúsan lejön, hogy miért érdekel.
2022. jún. 1. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
elhívod valamilyen programra
2022. jún. 1. 21:25
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
48%

Küldd a jeleket tovàbbra is.

Am mi lenne, ha szimplàn keresnéd a tàrsasàgàt?

Kis bàjcsevej, mosoly, komolyabb, lazàbb témàk, kv, vacsi, p1nafelajànlàs.

2022. jún. 2. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
A hármas tökéletesen leírta. A hosszas szemkontaktus mosollyal nagyon fontos, és keresd mindig a társaságát, kérdezd mindenféléről. Ez a kérdezz rá, hogy készül-e valamerre a hétvégén a párjával, vagy hogy mi a terve a nyárra, mennek nyaralni valahová a párjával tényleg frappáns módszer! :)
2022. jún. 3. 23:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Egyébként nincs barátnője, már beszéltünk erről, vagyis ő kérdezett rá először hogy van e valakim

De továbbra is várom a tanácsokat😁

2022. jún. 3. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már rákérdezett, akkor mit késlekedsz?
2022. jún. 4. 06:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet van noje , sok a hazug
2022. jún. 12. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!