Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy rájöjjön hogy tetszik nekem?
Hogyan viselkedjek a társaságában? Milyen jeleket küldjek egy férfi számára hogy rájöjjön mennyire tetszik nekem?
Az is érdekelne, hogy a férfiaknál miből lehet tudni hogy bejön nekik valaki? Milyen a viselkedésük egy számukra vonzó/szimpatikus hölgy jelenlétében?
Menj oda hozzá és kérdezd meg,hogy tudna e 4szemközt beszélni.
Nézd tudom még nem ismerjük egymást,de valami nagyon megfogott benned. Nem tudom rólad levenni a szemem. Szeretnélek jobban megismerni. Esetleg hétvégén ráérnél egy vacsorára velem?
Úgy képzeld el az agyunkat mint egy gép amit sosem dicsérnek,akiért sosem tesznek semmit,ha te a leg minimálisabb érdeklődést mutatod, gondoskodni próbálsz és néha dicsérsz akkor a többi nőre rá sem nézünk, hiszen megtaláltuk azt az egyetlen ragyogó csillagot aki fényt jelent az éjjszakában.
El sem tudod képzelni milyen a férfiak élete, nőként valószinüleg mindig dicsértek. Minket pedig a teljesítményünk alapján itélnek meg.
Célozgatással nem fogsz semmire menni. 32éves férfiként írom neked ezt: Gondolj ránk úgy mint egy 8éves gyerekre akinél ott a kassza kulcsa és nem felel senkinek.
Ameddig az arcunkba nem tolod magad,hogy hahó tetszel. Addig nagyon kevesen veszik le a jeleket,de ők profik és valószinüleg nem te leszel az utolsó első randijuk..
Küldd a jeleket tovàbbra is.
Am mi lenne, ha szimplàn keresnéd a tàrsasàgàt?
Kis bàjcsevej, mosoly, komolyabb, lazàbb témàk, kv, vacsi, p1nafelajànlàs.
Köszi a tippeket!
Egyébként nincs barátnője, már beszéltünk erről, vagyis ő kérdezett rá először hogy van e valakim
De továbbra is várom a tanácsokat😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!