Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Online ismerkedéskor telefonos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedéskor telefonos beszélgetés?

Figyelt kérdés
Többször belefutottam már abba, hogy online elkezdek ismerkedni valakivel, aztán jön a kérdés, hogy beszélhetünk-e telefonon. Nekem ilyenkor mindig az a kérdés merül fel, hogy minek? Miért nem találkozunk inkább? Számomra az is nagyon lelohasztó, amikor hetekig akar valaki csetelgetni. Már tudok róla mindent, de még mindig nem kezdeményez találkozót. Nektek mi ezzel a tapasztalatotok, véleményetek?

ma 11:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Én nem futottam bele ilyenbe, de én se érteném mi értelme. Rövid chat, aztán találkozzunk élőben. Amúgy is utálok telefonálni és a legsemmirekellőbb kommunikációs formának tartom. :D
ma 11:14
 2/16 A kérdező kommentje:
1-köszi, egyetértek! Volt már olyan, akivel beszéltem telefonon, már a mindent is tudtam róla, aztán találkoztunk és kb 2 perc alatt derült ki, hogy nem. Tök fölösleges időpocsékolás volt.
ma 11:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a személyes találkozó helyett akar telefonálgatni, akkor felejtős. A mellette, akkor miért ne? Mivel rosszabb, mint a chat?
ma 11:17
 4/16 anonim ***** válasza:
Telefonon közvetlenebb a kommunikáció, ezért én is jobban szeretem, mint írogatni ide-oda, aztán ha telefonon is gördülékenyen tudunk beszélgetni, akkor lehet randi. Nekem a párommal az első telefonbeszélgetésünk 2 órásra sikerült, azon a héten még találkoztunk is, már 2 éve együtt vagyunk.
ma 11:18
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem helyette akar, legalábbis nem ezt gondolom. Már egy hete írogatunk minden nap, nekem a normális következő lépés a randi lenne. Erre felvetette, hogy beszéljünk telefonon. De ha nekem korai, akkor nem akarja siettetni! Jézus, mire készül, hónapokig tartó online ismerkedésre? Már így is többet tudunk egymásról, mint normál esetben kellene.
ma 11:21
 6/16 anonim ***** válasza:

10 éve vagyunk együtt a párommal, szerintem ennyi idő alatt összességében nem telefonáltunk 2 órát egymással, amikor néha muszáj akkor egyáltalán nem gördülékeny (azzal ellentétben, ha élőben - vagy írásban - kommunikálunk). :D Ez nagyon személyfüggő, hogy kinek mi kényelmesebb és jobb.

ma 11:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha most ismerkednék, akkor a chatelésről egy nap után azonnal telefonálásra (tehát közvetlen beszélgetésre) szeretnék váltani.

A randi ellen se lenne kifogásom, de az lehet, hogy csak 5-6 nap múlva jönne össze, addig inkább beszélgessünk, mint chateljünk.

ma 11:22
 8/16 A kérdező kommentje:
7- ha már lenne megbeszélt randi, amire várni kell pár napot az elfoglaltságok miatt, akkor nekem sem lenne kifogásom, bár akkor is fölöslegesnek tartanám. Na, mindegy, meglátjuk. Ha rákérdez, én megmondom neki, hogy én ezt fölöslegesnek tartom. Ha nem akar találkozni, akor felejtős.
ma 11:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikről egy hétig írkáltatok, kb. 1 óra alatt meg is beszélhettétek volna, ezért jó a telefon. Van, aki szereti, van, aki nem. A gond inkább azzal van, ha valaki 1 hét után nem tudja eldönteni akar-e találkozni.
ma 11:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Három hét írogatás után elhívtam randira.Éreztem én, hogy nincs értelme telefonálgatni. Igazam lett.
ma 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!