Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Online ismerkedéskor telefonos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedéskor telefonos beszélgetés?

Figyelt kérdés
Többször belefutottam már abba, hogy online elkezdek ismerkedni valakivel, aztán jön a kérdés, hogy beszélhetünk-e telefonon. Nekem ilyenkor mindig az a kérdés merül fel, hogy minek? Miért nem találkozunk inkább? Számomra az is nagyon lelohasztó, amikor hetekig akar valaki csetelgetni. Már tudok róla mindent, de még mindig nem kezdeményez találkozót. Nektek mi ezzel a tapasztalatotok, véleményetek?

ma 11:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hátom hét?? jézus, minek annyit várni?
ma 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Hova sietsz, kérdező?

Jó a telefon, de a legjobb a videohívás. Csak hogy tudd, hogy kivel állsz szemben.

ma 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy kollégám, akinek borzasztó hangja van, valami hangszálsérülés miatt férfi létére szegénynek olyan hangja, mintha nő lenne, de abból is a nyávogós fajta. Ilyen esetben jól jön egy telefon, hogy ne a személyes találkozón derüljön ki, mert az rettentő kellemetlen lehet.
ma 11:50
 14/16 A kérdező kommentje:

12- hogyhogy hova sietek? Elvileg ismerkedünk és azért, hogy kiderüljön, lehet-e több is belőle. Ez se telefonon, se online nem fog kiderülni.

13- igen, talán ez lehet egy helyzet, amikor segít a telefon, ha valakinek valami nagyon necces hangja van.

ma 12:14
 15/16 anonim ***** válasza:

" Már egy hete írogatunk minden nap, nekem a normális következő lépés a randi lenne"

Nála viszont a következő lépés a telefon.

Ha tudtok beszélgetni, van téma - más mint írásban nyilván - akkor mehet a randi. Ha nem tudtok beszélgetni, akkor felesleges az élő találkozó.

Én vele értek egyet.

ma 13:48
 16/16 A kérdező kommentje:
15- ha nem tudnánk beszélgetni, akkor nem csetelgetnénk egymással, mert az se menne. De amúgy azóta már elhívott randizni, érzékelte, hogy nekem ez nem annyira jön be.
ma 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!